PTT ŞUBESİNDE SOYGUN!

PTT ŞUBESİNDE SOYGUN!

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, yüzünde kar markesi ve ellerinde ameliyat eldiveni bulunan eli tabancalı bir kişi, PTT şubesinden 3 bin liralık soygun gerçekleştirdi.

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, yüzünde kar markesi ve ellerinde ameliyat eldiveni bulunan eli tabancalı bir kişi, PTT şubesinden 3 bin liralık soygun gerçekleştirdi. Şube önüne park ettiği mavi renkli plakasız motosikletiyle olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, bugün saat 17.00 sıralarında, Armutalan Mahallesi'ndeki İşler İşmerkezi'nde bulunan PTT şubesinde meydana geldi. Yüzünde kar markesi, ellerinde ameliyat eldiveni bulunan, gri tişört ve mavi kot pantolonlu, 1.75 boyundaki kimliği belirsiz bir kişi, elindeki tabanca ile PTT Şubesi'ne geldi. Gişe görevlisi kadını, tabancayla tehdit eden şüpheli, aldığı 3 bin lira ile dışarı çıktı. PTT şubesi önüne park ettiği plakasız mavi renkli motosiklete binen şüpheli, hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine glen polis, çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alınan polis ekipleri, kaçan soyguncunun yakalanması için Marmaris'in giriş ve çıkışlarını kontrol altına aldı. Şüphelinin kimliğinin belirlenmeye çalışıldığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Öte yandan PTT Şubesi geçen yıl da silahlı soyguna uğramış, şüpheli bir süre sonra yakalanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı