POŞETLİ DEDE OTOBÜSÜN ALTINDA KALARAK ÖLDÜ!

POŞETLİ DEDE OTOBÜSÜN ALTINDA KALARAK ÖLDÜ!

Konya’da “Poşetli Dede” olarak bilinen kimsesiz yaşlı adam, otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti.

Konya’da “Poşetli Dede” olarak bilinen kimsesiz yaşlı adam, otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti.
Kaza, saat 01.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi’ndeki Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kilis’ten Konya’ya gelerek yolcu alan 34 DY 6530 plakalı yolcu otobüsünün sürücüsü M.B. (31), İzmir istikametine gitmek için geri geri hareket ettiği sırada otobüsün arkasında bulunan “Poşetli Dede” lakaplı kimsesiz yaşlı adamı görmeyerek çarptı ve üzerinden geçti. Çevredekilerin kazayı fark etmesi üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, otobüs altında kalan kimsesiz yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından yaşlı adamın cesedi, otopsi yapılmak üzere Beyhekim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekiplerinin çalışmaları sırasında çevredeki meraklı vatandaşların ezilmiş cesedi cep telefonlarıyla görüntülemeleri dikkat çekti.
Otobüs şoförü M.B’nin polise verdiği ilk ifadesinde, “Muavin benim yanımdaydı. Aynalardan arka tarafa baktım ama kimse yoktu. Ben de geri geri çıkmaya başladım. Bir sarsılma olunca ileri geldim. İnip bakınca gördüm” dediği öğrenildi.
Kimsesiz adamın üzerinden kimlik veya resmi bir belge çıkmazken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Konya’da "Poşetli Dede" olarak tanınan yaşlı adam, bir sosyal paylaşım sitesinde paylaşılan videosunda ODTÜ Kimya’dan terk olduğunu söyleyerek, atom bombasının yapılması ve kullanılmasını anlatmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı