POMPALI TÜFEK VE TABANCAYLA KORKU SAÇTI

POMPALI TÜFEK VE TABANCAYLA KORKU SAÇTI

MARMARİS'te psikolojik sorunları bulunduğu ve madde bağımlısı olduğu belirtilen...

MARMARİS'te psikolojik sorunları bulunduğu ve madde bağımlısı olduğu belirtilen, evli ve 3 çocuk babası 33 yaşındaki M.T.K., kaldığı apart otelin balkonundan pompalı tüfekle, daha sonra çıktığı sokakta tabancayla çevreye rastgele ateş açtı. Kazayla kendini sağ ayağından yaralayan ve polise teslim olan M.T.K. tedavi altına alındı.

Olay, bugün saat 13.00 sıralarında, Armutalan Mahallesi 258 Sokak'taki bir apart otelde meydana geldi. İş bulmak amacıyla 1 ay önce Batman'dan Marmaris'e gelen M.T.K., eşi ve üç kızıyla tek odalı apart otele yerleşti. Psikolojik sorunları bulunan ve madde bağımlısı olduğu belirtilen M.T.K., görgü tanıklarına göre; "Bana bir şeyler oluyor" diyerek eline geçirdiği pompalı tüfekle odasının balkonuna çıkarak çevreye rastgele ateş açtı. Otelden çıktan sonra mahallede "Beni alacaklar, ben inançlıyım" diye bağırarak koştuğu belirtilen M.T.K., pompalı tüfek ve daha sonra belinden çıkardığı tabancayla rastgele ateş etmeyi sürdürdü. Korkuya kapılan çevredekiler, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sokakta önlem alan polis, M.T.K.'ye teslim olması için çağrı yaptı. Ancak uyarıyı dikkate almayan M.T.K., kazayla sağ ayağına ateş ederek kendini yaraladı. Polis ekiplerince olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, M.T.K.'yı ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hayati tehlikesi bulunmayan şüpheli tedavisinin arıdndan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisi'ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis, toplam 20 pompalı tüfek kartuşu ile boş mermi kovanı buldu. Her iki silahın da ruhsatsız olduğu belirtildi. M.T.K.'nın eşi ve üç kız çocuğu polis tarafından koruma altına alındı.

SÜREKLİ HAVAYA ATEŞ AÇIYORMUŞ

Görgü tanığı emekli gazeteci Hasan Ceylan, "Karşı binada oturuyorum. Üç günde bir bu şahıs apart otelin balkonundan havaya ateş ediyor. Silah sesleri sonrası eşi ve çocuklarının ağlamalarını duyuyorum. Bir iki defa polise şikayette bulunduk. Polis, bu şahsı alarak götürdü, sonra öğrendik ki yapılan işlemler ardından adli cezalar yeterli olmadığı için para cezasına çarptırılarak serbest bırakılmış. Şahsın madde bağımlısı ve psikolojik sorunları olduğunu öğrendim" dedi.

M.T.K.'nın üç gün önce 'madde kullanmaktan' Marmaris Devlet Hastanesi'ne getirildiği ve aynı rahatsızlıktan birçok defa tedaviye alındığı kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı