POLONYALI MODEL  NEFES KESTİ

POLONYALI MODEL NEFES KESTİ

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, dünyaca ünlü bir magazin dergisi için kamera karşısına geçen 29 yaşındaki Polonyalı model Justyna nefes kesti.

 

 

 

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, dünyaca ünlü bir magazin dergisi için kamera karşısına geçen 29 yaşındaki Polonyalı model Justyna nefes kesti. Ekibi ile Bodrum sokaklarında çalışma yapan Justyna'ya Bodrumluların ilgisi büyük oldu. İzleyenler cep telefonları ile ünlü modelin bol bol fotoğrafını çekti. Ünlü modelin gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyduğu bazı vatanların özel poz ricasını ise kırmadığı gözlendi

Polonya’nın ünlü modellerinden, 1.88 boyunda ve 60 kilo ağırlığındaki Justyna, 55 ülkede yayınlanan dünyaca ünlü magazin dergisi Glamour’un haziran ayı sayısı için kamera karşısına geçti. Bodrum’un Kumbahçe Sahili, Kara Ada, Gümüşlük Antik Tiyatro ve ilçe sokaklarında eski model bir otomobil ve begonvilli evlerin önünde çeşitli pozlar veren Justyna, nefes kesti.

 

SAYESİNDE BODRUM TANINACAK

Justyna’yı görenler hayranlıkla izledi. Bazı kişiler hatıra için güzel modelin fotoğrafını çekti. Çekimler sırasında erkekler evlerinin balkonlarından ayrılamadı, gözlerini güzel modelden alamadı.

Yaklaşık bir hafta sürecek çekimlerin ardından sekiz kişilik Polonyalı ekibin ülkesine döneceği öğrenildi.

BİR HAFTA BODRUMDA

 

Kaynak:Haber Kaynağı