POLİSİN PLASTİK MERMİ CİNNNETİ

POLİSİN PLASTİK MERMİ CİNNNETİ

Polis 5 metreden plastik mermi ile taradı.VİDEO

Taksim'e gitmek üzere Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde toplanan gruplara polis müdahale etti.


GÖSTERİCİLER MOLOTOF ATTI, POLİS TAZYİKLİ SU VE GAZ BOMBALI MÜDAHALEDE BULUNDU

Polisin grupları dağıtmak için TOMA, gaz bombası ve plastik mermi kullandığı müdahale sırasında göstericiler de taş ve molotof kokteyli attıkları görüldü. Gruptaki bazı kişiler de ellerinde sapanlarla polise taş yağdırdı. 

GÖSTERİCİLER HASTANEYE KAÇTI, POLİS KOVALADI

Bu sırada kalabalık bir gösterici grubu hastane bahçesine girdi.Bu sırada polisin gaz kapsüllerinden bazıları hastane bahçesine düştü, bu nedenle o sırada hastanede bulunan vatandaşlar da etkilendi. Hasta yakını olduğu sanılan bir kişi polise tepki gösterdi, hastanede bulananların müdahale ve gazdan etkilendiğini sert bir şekilde söyledi. 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

POLİSİN BEKLENMEDİK TEPKİSİ. 5 METREDEN ATIŞ

Çevikkuvvet arasında bulunan bir polis de bu kişiye beklenmedik bir müdahalede bulundu. Elindeki plastik mermi atan silahı yaklaşık 5 metre mesafede bulunan bu kişiye yöneltti ve art arda ateş etti. Bu hareket gösterici olmayan bir çok kişinin tepkisini çekti. 

AVUKAT POLİS BARİKAT SAVAŞI

TAKSİM Meydanı'na çıkmak isteyen İstanbul Barosu'na bağlı bir grup avukata polis izin vermedi. Polisler ile avukatlar arasında gerginlik yaşandı. Bariyeri aşmak isteyen avukatlar ile polisler arasında tartışma yaklaşık 20 dakika sürdü. Daha sonra avukatlar, sessiz bir şekilde dağıldı. Geniş güvenlik önlemleri ise sürüyor.

 

POLİSİN PLASTİK MERMİ CİNNNETİ

Kaynak:Haber Kaynağı