POLİS ZANLIYI VURARAK DURDURDU

POLİS ZANLIYI VURARAK DURDURDU

BAYRAMPAŞA'da polis, gasp olayına karıştığı iddia edilen 5 kişiyi kovalamaya başladı. Otomobille Sultangazi'ye kadar kaçan şüpheliler ara sokakta polis tarafından durduruldu. Araçtan inip kaçmaya çalışan şüphelilerden biri, polis tarafından...

BAYRAMPAŞA'da polis, gasp olayına karıştığı iddia edilen 5 kişiyi kovalamaya başladı. Otomobille Sultangazi'ye kadar kaçan şüpheliler ara sokakta polis tarafından durduruldu. Araçtan inip kaçmaya çalışan şüphelilerden biri, polis tarafından silahla vurularak etkisiz hale getirildi. Diğer 4 zanlı da gözaltına alındı.

ARA SOKAKTA DURDURULDU

Edinilen bilgiye göre, olay saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Bayrampaşa'da gasp olayına karıştıkları iddia edilen 5 kişi, beyaz renkli bir otomobille kaçmaya başladı. Şüphelilerin bindiği araç, kovalamaca sonucu Sultangazi 50. Yıl Mahallesi, 2053. Sokak üzerinde polis tarafından durduruldu. Bunun üzerine aracı terk ederek kaçmaya başlayan bir şüpheliyi polis bacağından silahla vurarak etkisiz hale getirdi. Araçta bulunan diğer 4 şüpheli de gözaltına alındı. Yaralanan şüpheli için olay yerine ambulans istendi. Zanlı, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Diğer zanlılar ise sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

SİLAH SESİ DUYDUK

Olayı anlatan görgü tanıkları, silah sesi duyduklarını ve bir kişinin yaralı olarak yerde yattığını, şüphelinin ambulansla hastaneye götürüldüğünü söylediler.

DELİL TOPLANDI

Olay Yeri İnceleme ekipleri, aracın bulunduğu sokağı güvenlik şeridiyle kapattı. Ekipler, aracın içinde ve çevrede delil topladı.

VATANDAŞ CEP TELEFONU İLE GÖRÜNTÜLEDİ

Sokak üzerinde oturan bir vatandaş ise polis tarafından vurulan şüpheliyi cep telefonuyla görüntüledi. Görüntülerde, yaralanan şüpheli için ambulans geliyor. Ekipler, ilk müdahalenin ardından yaralıyı sedyeye koyarak ambulansa bindiriyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı