POLİS VE SAVCIYIZ DİYE DOLANDIRAN 2 ÜNİVERSİTELİYE SUÇ ÜSTÜ

POLİS VE SAVCIYIZ DİYE DOLANDIRAN 2 ÜNİVERSİTELİYE SUÇ ÜSTÜ

Samsun'da polis eşini de dolandırmaya çalışırken yakalanan üniversite öğrencileri 22 yaşındaki Ahmet Y. ile 23 yaşındaki Salih T., bugün çıkarıldıkları...

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi olan Ahmet Y. ile Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi Salih T. iddiaya göre, Atakum İlçesi'nde oturan 4 farklı kadını, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp, para ve altınlarını alarak dolandırdı

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 4 kişinin para ve altınlarını alan ve polis eşini de dolandırmaya çalışırken yakalanan üniversite öğrencileri 22 yaşındaki Ahmet Y. ile 23 yaşındaki Salih T., bugün çıkarıldıkları nöbetçi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

POLİS OLAN EŞİNE DURUMU ANLATTI

 İki şüpheli, iki gün önce de polis eşi 43 yaşındaki Ayşe D.'yi de cep telefonundan arayıp kendilerini 'polis ve savcı' olarak tanıtarak dolandırmak istedi. Ayşe D. altınları kendilerine vereceğini söyleyerek iki şüpheliye buluşma noktası verdi. Daha sonra da eşini arayıp durumu anlattı. Buluşma noktasına giden iki üniversite öğrencisi, polis eşinin yanına yaklaştıkları sırada çevrede bekleyen sivil ekipler, tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Diğer 4 mağdur kadında şüphelileri teşhis etti.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen iki şüpheli, savcılık ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı