POLİS, ONUR ÖZBİDERDİK'İ HER YERDE ARIYOR

POLİS, ONUR ÖZBİDERDİK'İ HER YERDE ARIYOR

Karşılıklı ağız kavgasının ardından bir anda silahını çeken Onur Özbizerdik'in 2 el ateş ettiği, daha sonra da silahını beline koyarak ayrıldığı görülüyor.Görüntülerde,...

BİR zamanların ünlü kabadayısı Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik'in pazar gecesi Tarabya'da bulunan bir otelin lobisinde 17 yaşındaki Ahmet Ozan Özalp'i ayağından vurduğu anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

2 EL ATEŞ EDİP SİLAHI BELİNE KOYUYOR

Görüntülerde, Onur Özbizerdik'in bir kişi ile tartıştığı, bu sırada otel personelinin olayı yatıştırmaya çalıştığı görülüyor. Karşılıklı ağız kavgasının ardından bir anda silahını çeken Onur Özbizerdik'in 2 el ateş ettiği, daha sonra da silahını beline koyarak ayrıldığı görülüyor.

YAN BAKTIN TARTIŞMASI

Öte yandan, hastanede tedavi gören Ahmet Ozan Özalp'in, polise verdiği ifadede, daha önce hiç görmediği ve tanımadığı bir kişiyle önce "Yan baktın" tartışması yaşadıklarını, ardından bu kişinin kendisini tehdit ederek elinde salladığı tespihi cebine koymasını istediğini söylediği öğrenildi.

BİR KİŞİ ATEŞ ETTİ DEDİ

Vurulan genç, otel görevlilerinin kendisini uzaklaştırmaya çalıştığı sırada bu kişinin silahını çekerek kendisine ateş ettiğini söylediği belirtildi.

ÜÇÜNCÜ VUKUATI

Şişli'de Fatih Edremit'in bir rezidansta öldürülmesiyle ilgili olarak tutuklanan ve cezaevinden geçen yıl çıkan Onur Özbizerdik, aynı akşam Emirgan'daki bir barda kapıda duran güvenlik görevlisini bacağından vurmuştu.

154171.jpg
Polis ise Onur Özbizerdik'in izini her yerde arıyor. Gidebileceği yerlere yapılan baskınlarda şu ana kadar bir sonuç alınamazken, soruşturmanın çok yönlü sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı