POLİS MERKEZİ ÖNÜNDE PATLAMA!

POLİS MERKEZİ ÖNÜNDE PATLAMA!

Edinilen bilgiye göre olay saat 21.45 sıralarında Kayaşehir 16. Bölgede bulunan Kayaşehir Polis Merkezi Amirliği binasının çevresinde meydana geldi.

İddiaya göre, karakol binasının 100 metre gerisinde bulunan bir çöp poşetinde ilk patlama meydana geldi. Patlamanın hemen ardından karakolun yan duvarında ikinci bir patlama meydana geldi. Olay esnasında yoldan geçen bir kişi, patlamanın şiddetiyle yere düşerek hafif yaralandı. İhbar üzerine karakol önüne çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kişiyi ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri de patlamanın meydana geldiği yeri güvenlik şeridine aldı. Güvenlik önlemi alan polis ekipleri, Kayaşehir Polis Merkezi Amirliği'nin bulunduğu caddeyi de kısa süreli olarak trafiğe kapattı. Bir polis helikopteri de olay yerine gelerek havadan denetim yaptı.

POLİS OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, patlamanın meydana geldiği karakol önünde inceleme yaparak delil topladı. Patlamaya henüz neyin sebep olduğu araştırılırken polis ekiplerinin çalışması devam ediyor. 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.