POLİS LOJMANLARINA BOMBALI SALDIRI

POLİS LOJMANLARINA BOMBALI SALDIRI

HAKKARİ'de akşam saatlerinde çıkan olaylara anında müdahale

POLİS AİLELERİ TEHLİKEDE

HAKKARİ'de akşam saatlerinde çıkan olaylara müdahale etmeye giden TOMA aracına, yüzü maskeli bir grup tarafından el yapımı bombalı saldırı düzenlendi. Bu olaydan 15 dakika sonra da aynı mahallede bulunan polis lojmanlarına ses bombası ve molotoflu saldırı gerçekleştirildi.

TOMAYI ATEŞE VERDİLER

Hakkari'nin Berçelan Mahallesi'de akşam saatlerinde çıkan olaylara müdahale etmeye giden polisin TOMA aracına, Bulak Mahallesi Konak caddesi'nde yüzü maskeli bir grup tarafından el yapımı bombalı saldırı düzenlendi. TOMA aracının altına isabet eden saldırıda ölen yada yaralanan olmazken, kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, gruba göz yaşartıcı bomba ve tazyikli su kullanarak müdahalede bulundu.

AİLELER KORKU İÇİNDE 

Polisler, el yapımı bombanın atıldığı TOMA aracının bulunduğu bölgeye güvenlik şeridi çekerken, ikinci bir bombalı saldırı da aynı mahallede bulunan 80. Yıl polis lojmanlarına düzenlendi. Polis lojmanrlarına atılan 3 ses bombası büyük bir gürültüyle patlarken, bölgeye doğru giden polis ekipleri de silahla havaya ateş açtı.

SES VE MOLOTOF BOMBALARI HAVAYI ÇOK GERDİ

Ses bombası ve molotof kokteyli atan gruba polis, göz yaşartıcı bomba ile müdahalede bulundu. Bu arada, polis lojmanlarıın arkasındaki kuru otların tutuşması sonucu da yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

POLİS LOJMANLARINA BOMBALI SALDIRI

Kaynak:Haber Kaynağı