POLİS KIZINI BULAMAYINCA KENDİ BULDU VE

POLİS KIZINI BULAMAYINCA KENDİ BULDU VE

Hülya A. ve İbrahim A. çifti, kızları M.A. bir hafta önce ortadan kaybolunca polise başvurdu.

İZMİR Karabağlar'da, 14 yaşındaki M.A.'nın annesi Hülya A. ve babası İbrahim A., kızlarını bir haftadır alıkoyduğunu öne sürdükleri Abdülkadir E. ile Fuat E.'nin evini bastı.

KIZLARINI KURTARMAK İÇİN

Kızlarını kurtarmak isteyen anne Hülya A. ve baba İbrahim A. ile evdekiler arasında çıkan kavgada, Abdülkadir E. bıçakla bacağından yaralanırken, Fuat E.'nin çenesi kırıldı. Olay, saat 01.30 sıralarında 4154 Sokak 69 numaradaki evde meydana geldi. Hülya A. ve İbrahim A. çifti, kızları M.A. bir hafta önce ortadan kaybolunca polise başvurdu. 

POLİS BULAMAYINCA

Kendileri de araştırmalarını sürdüren ve kızlarının bir evde alıkonulduğunu öğrenen Hülya A. ile İbrahim A., tespit ettikleri adrese gitti. İddiaya göre kızlarını arayan çift, eve kapıyı kırarak girdi. Evde bulunan Abdülkadir E. ve Fuat E. ile Hülya A. ve İbrahim A. çifti arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında Abdülkadir E. bıçakla bacağından yaralanırken, Fuat E.'nin çenesi kırıldı.

HEPSİDE TEDAVİYE ALINDI

Kavgayı duyan mahalle sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralılardan Abdülkadir E. ve Fuat E.'yi ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. İki yaralı burada tedaviye alındı.

ELİNDE BIÇAKLA HASTANEYE GELDİ

Bir haftadır evde alıkonulduğu öne sürülen ve arbede sırasında yüzünden yaralanan M.A.'yı anne ve babası Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi. M.A., hastanede tedaviye alındı. Anne Hülya A. elindeki bıçakla hastaneye geldi. Polis, Hülya A. ve İbrahim A. çiftini gözaltına aldı. M.A.'nın, hastanedeki tedavisinin ardından Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürerken, küçük kızın neden neden alıkonulduğuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Kaynak:Haber Kaynağı