PLATONİK AŞK KAVGASI KANLI BİTTİ

PLATONİK AŞK KAVGASI KANLI BİTTİ

Konya'da platonik aşıkların kavgası kanlı bitti. 28 yaşındaki İsmail Özercan ilgi duyduğu bir kadının evinin yakınlarında dolaşırken, aynı kadına ilgi duyduğu belirtilen İrfan T. tarafından bıçaklandı.

KONYA'da platonik aşıkların kavgası kanlı bitti. 28 yaşındaki İsmail Özercan ilgi duyduğu bir kadının evinin yakınlarında dolaşırken, aynı kadına ilgi duyduğu belirtilen İrfan T. tarafından bıçaklandı.

EVİNİN ETRAFINDA DOLAŞMAYA BAŞLADI

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Hadimi Caddesi'nde meydana geldi. İsmail Özercan, bir süredir ilgi duyduğu bir kadının evinin etrafında dolaşmaya başladı.

BURADA NE ARIYORSUN DEYİP BIÇAKLADI

Bu sırada aynı kadına ilgi duyduğu belirtilen İrfan T., Özercan'ın yanına gelerek "Burada ne arıyorsun?" diye sordu ve aralarında kavga çıktı. İrfan T. belinden çıkandığı bıçağı Özercan'ın bacaklarına saplayarak kaçtı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Kanlar içinde yerde kalan İsmail Özercan yakınlarda bulunan bir sağlık kabinine giderek yardım istedi. İlk müdahalesi orada yapılan Özercan sevk edilen ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Özercan'ın durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis İrfan T.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı