PLAKASIZ ARAÇLARDA KAR MASKELİ SİLAHLI KİŞİLER KİM

PLAKASIZ ARAÇLARDA KAR MASKELİ SİLAHLI KİŞİLER KİM

Sokaklarda hiç bir kimsenin, "Kimsiniz,bu silahlar ve kar maskeleri ne için, plakasız araçlar ile neden geziyorsunuz,amacınız nedir?" diye sormadığı bir kaos ortamı yaşanıyor

 

Seçimden 2 gün önce gerçekleştirilen ve 3 kişinin ölümüne 10 ağır 100'den fazla insanın yaralanmasına neden olan bombalı saldırıya ilişkin açıklama yapılmazken , bu gün meydana gelen ve toplam 4 kişinin ölümü 3 gazetecinin yaralanması ile sonuçlanan kanlı tezgahın ardından kentte plakasız araçlar ile dolaşan kar maskeli silahlı kişilerin kimliği merak uyandırdı. Dünyanın hiç bir yerinde böyle görüntülere rastlanılmadığı olay bölgeden yayın yapan yerel medyanın haberleri üzerine ulusal medyayada yansıdı. İşte yerel basında yer alan fotoğraf ve haber.

KAR MASKESİ, SİLAHLAR, PLAKASIZ ARAÇLAR VE NEDEN ?

Diyarbakır'da İhya- Der Şube Başkanı Aytaç Baran'ın öldürülmesinin ardından kentte plakasız araçlarla birlikte, kar maskeli, silahlı kişiler dikkat çekiyor. 
 

Diyarbakır Merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Semti'nde bulunan İlim Hizmet Yardımlaşma ve Araştırma Derneği (İhya- Der) Şube Başkanı Aytaç Baran'ın uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirmesinin ardından çıkan olaylarda 1 kişi daha hayatını kaybetti.

KENTTE PRPVPKASYON KORKUSU YAŞANIYOR

Olayların ardından Baran'ın hayatını kaybettiği Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'nin önünde çekilen fotoğraf provokasyon tehlikesini gündeme getirdi. Fotoğrafta plakasız araçlarla birlikte kar maskeli ve silahlı kişiler dikkat çekiyor. HDP'den vatandaşlara provokasyon uyarısı yapılarak bir darbe hazırlığı girişimi olabilir denildi

HDP; AKP BİLGİSİ DAHİLİNDE DARBE DEVREYE GİREBİLİR

Kaynak:Haber Kaynağı