PKK'NİN TEHDİT ETTİĞİ ESNAF ÖLDÜRÜLDÜ

PKK'NİN TEHDİT ETTİĞİ ESNAF ÖLDÜRÜLDÜ

VAN'ın İskele Caddesi'nde 66 yaşındaki Muhammet Latif Şener, ensesine ateş edilerek öldürüldü. Müslüm Şener, 'İnançlı' olarak nitelendirdiği babasının tehditler aldığını belirtirken, Hüda-Par il Başkanı Rasim Saygın da Muhammet Latif Şener'i yakından tanı

Saldırı, dün akşam Tuşba İlçesi İskele Caddesi'nde üzerinde bulunan Yalı Mahallesi'nde meydana geldi. Kent merkezinde gıda maddeleri satılan işyeri bulunan Muhammet Latif Şener, dükkanını kapatıp evine gittiği sırada, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından arkadan yakından açılan ateşle olay yerinde hayatını kaybetti. Şener'in başına isabet eden kurşunla öldüğü belirtildi.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi morguna kaldırılan Şener'in cenazesi, otopsinin ardından ailesi tarafından alınarak toprağa verildi. Cenazede taziyeleri kubal eden oğlu Müslüm Şener, birlikte çalıştığı babasının bir süreden bu yana tehditler aldığını öne sürdü. Şener, babasının 'İnançlı' ve çevresinde sevilen bir insan olduğunu, katillerin bir an önce bulunmasını istediklerini söyledi.

Hüda- Par İl Başkanı Saygın ise, Şener'in partilerine üye olmadığını, ancak yakından tanıdıklarını söyledi. Saygın, "Müslüman olması hasabiyle aynı davaya inanmamız ve ortak bir gönül bağımız vardı. Bunun dışında bizim partiyle her hangi bir bağı yoktu. Kasıtlı bir suçtur. Ensesinden vurularak öldürülmüştür. Daha önce de PKK çeteleri tarafından tehdit edilmiştir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı