PKK'DAN GECE YARISI BOMBARDIMAN AÇIKLAMASI

PKK'DAN GECE YARISI BOMBARDIMAN AÇIKLAMASI

Yapılan bu yoğun hava bombardımanlarıyla da ateşkesin bir anlamı kalmamıştır. Gerçekleşen yoğun bombardımanların sonuçları ve bu saldırının detayları en kısa zamanda kamuoyuna açıklanacaktır.”

PKK’ya yakın haber kaynaklarının geçtiği bilgiye göre PKK’nın askeri örgütlenmesi HPG hava bombardımanları ile ilgili açıklama yaparak ateşkesin anlamı kalmadığını açıkladı.

BEHDİNAN BÖLGESİNE YOĞUNLAŞTILAR

“Halk Savunma Merkez komutanlığımızca ateşkesin TC devleti ve ordusu tarafından tek taraflı bitirildiği daha önce açıklanmıştı. 24Temmuz gecesi saat 23.00 sularında Türk ordusuna ait çok sayıda savaş uçağı medya savunma alanlarımızda başta Behdinan bölgesi olmak üzere yoğun bir bomardımana başlamıştır.

KANDİL VE HAKURK'A DA BAŞLADI

Yapılan yoğun bombardıman devam ederken 25 Temmuz gece yarısı 01.00′den itibarende Kandil ve Hakurk alanlarına da yoğun bir bombardıman başlamıştır. Yapılan bu yoğun hava bombardımanlarıyla da ateşkesin bir anlamı kalmamıştır. Gerçekleşen yoğun bombardımanların sonuçları ve bu saldırının detayları en kısa zamanda kamuoyuna açıklanacaktır.”

Kaynak:Haber Kaynağı