PKK İLE ÇATIŞMADA ŞEHİT VE YARALI KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

PKK İLE ÇATIŞMADA ŞEHİT VE YARALI KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Özel harekat timinin de sevk edildiği bölgede çıkan çatışmada 1 jandarma başçavuş şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

ADIYAMAN'da arazi taraması yapan jandarma timine uzun namlulu silahlarla ateş açan PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada jandarma uzman onbaşı 22 yaşındaki Müsellim Ünal şehit oldu, jandarma başçavuş Yunus Vatandaş ve uzman onbaşı Tanju Gülen ise yaralandı.

ARAZİ TARAMASI YAPIYORLARDI

Merkeze bağlı Kömür Beldesi'nin Kürk ve Derinsu mevkilerinde öğle saatlerinde arazi taraması yapan jandarma timine, terör örgütü PKK mensupları tarafından ateş açıldı. Jandarmaların açılan ateşe karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada jandarma uzman onbaşı Müsellim Ünal olay yerinde şehit oldu, jandarma başçavuş Yunus Vatandaş ve uzman onbaşı Tanju Gülen ise yaralandı. 

KAYSERİ'DE  BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ

Çatışmada şehit olan Kayseri nüfusuna kayıtlı uzman onbaşı Müsellim Ünal'ın cenazesi ile 2 yaralı, bölgeye sevk edilen helikopterle Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne, buradan da ambulansla Adıyaman Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Bu arada çaışma bölgesine sevk edilen takviye güvenlik güçleri ile teröristler arasında zaman zaman çatışmaların devam ettiği belirtildi.


ŞEHİDİN BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ Güncelleme

ADIYAMAN’da güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK üyeleri arasındaki çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Müsellim Ünal’ın, Kayseri’nin Develi ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

UZMAN ONBAŞI ŞEHİT BİR UZMAN ONBAŞI VE BAŞÇAVUŞ YARALI

Adıyaman merkeze bağlı Kömür beldesindeki Kurk ve Derinsu mevkilerinde arazi arama-tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerine terör örgütü PKK mensuplarınca ateş açılması sonucu çıkan çatışmada Uzman Onbaşı Müsellim Ünal şehit olurken, Uzman Onbaşı Tanju Gülen ve Başçavuş Yunus Vatandaş yaralandı. Çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Müsellim Ünal'ın Kayseri’nin Develi ilçesine bağlı Kulpak mahallesindeki babası Yusuf Ünal’ın evine acı haber, akşam saatlerinde ulaştı. 

Acı haberle yıkılan acılı baba Yusuf Ünal, tek oğlunun ardından, "Yaktın beni oğlum. Ben bu acıya nasıl dayanacağım?’’ diye feryat etti. Bu arada, şehidin yakınları görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi. 

Mahalle sakinleri, haberi alır almaz, şehidin baba evine akın ettiler. Askeri yetkililer, şehidin ailesine haberi verirken, bir ambulans da hazır bekletildi. Şehit Müsellim Ünal’ın babasını ziyaret eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da baba Yusuf Ünal’ı teselli etmeye çalıştı. Şehidin evinin önünde Kur’an okundu. Şehidin cenazesinin yarın öğle namazının ardından kılanacak cenaze namazının ardından Kulpaük'ta toprağa verileceği öğrenildi.

Adıyaman'da baraj inşaatında arazi taraması yapan jandarma timine uzun namlulu silahlarla ateş açan teröristler ile karşılık veren askerler arasında çıkan çatışmada 1 jandarma başçavuş şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

ARAZİ TARAMASI YAPIYORLARDI

Merkeze bağlı Kömür Beldesi'nin Kürk ve Derinsu mevkilerinde arazi taraması yapan jandarma timine, terör örgütü PKK mensupları tarafından taciz ateşi açıldı. Jandarmaların açılan ateşe karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Özel harekat timinin de sevk edildiği bölgede çıkan çatışmada 1 jandarma başçavuş şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Operasyonun sürdüğü bölgeye destek kuvvet ve sağlık görevlileri sevk edildi.

1 ŞEHİT, 2 YARALI

Adıyaman merkeze bağlı Kömür Beldesi yakınlarındaki baraj inşaatını 5 Haziran günü basarak iş makinesini yakalan PKK'lılara yönelik bugün öğle saatlerinde Kürk ve Derinsu mevkilerinde arazi arama taraması yapan jandarma timine, PKK'lı teröristler tarafından ateşi açıldı. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı