PİKNİKTE 2 KADEH İÇERİZ DİYENLER OKUSUN 1 ÖLÜ 1 YARALI

PİKNİKTE 2 KADEH İÇERİZ DİYENLER OKUSUN 1 ÖLÜ 1 YARALI

Bu da oldu. Alkol Alan 2 Kişiye Otomobilden Ateş Açıldı: 1 Ölü, 1 Yaralı



Mersin'in Tarsus İlçesi'nde sokakta alkol alan iki kişinin yanına otomobil ile yaklaşan 3 kişi, tabanca ve av tüfeği ile ateş açtı. Açılan ateşle 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

ALKOL ALIP SOHBET EDERKEN ATEŞ AÇILDI

Saldırı gece geç saatlerde Akşemsettin Mahallesi'nde meydana geldi. Yüzbaşı Yaşar Caddesi üzerindeki Kırklar Stadyumu'nun yan kısmında alkol alan 31 yaşındaki Ahmet Keller ile 24 yaşındaki Ramazan Eriş, sohbet ederken, içinde 3 kişinin bulunduğu plakası alınamayan otomobil yanaştı. Otomobilde bulunan kişiler tabanca ve av tüfeği ile Keller ile Eriş'e ateş açtı. Ahmet Keller olay yerinde öldü, Ramazan Eriş ise, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı. Saldırganlar, otomobille kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Yaralanan Eriş, ambulans ile Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

alkol-alan-2-kisiye-otomobilden-ates-acildi-1-6600433_o.jpg

SALDIRGANLAR KAÇTI

Polisin olay yerinde yaptığı incelemede, Ahmet Keller'e ait olduğu iddia edilen 33 NLB 92 plakalı motosiklet ile buna yakın bir noktada dolu 5 av tüfeği fişeği bulundu. Ahmet Keller'in cesedi inceleme ardından Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

6 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

 Ahmet Keller'in yaşamını yitirdiği, arkadaşı Ramazan Eriş'in yaralandığı silahlı saldırı ile ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı. Tarsus Cinayet Büro ekipleri, silahlı saldırıyı yaptığı iddia edilen 6 şüpheliyi yakaladı. Olayda kullanıldığı öne sürülen 1 tabanca ve 1 av tüfeği de ele geçirildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı