PFDK'dan Skandal Karar

PFDK'dan Skandal Karar

PFDK Son aldığı ceza kararlarıyla Fenerbahçelileri çileden çıkarttı.

 Süper Ligin 18. Haftasında oynanan Fenerbahçe-Torku Konyaspor maçından önce durumun farkında olan Fenerbahçe yöneticileri ve Taraftar guruplarının sağduyu çağrısına uyan ve 90 dakika boyunca küfürlü tezahurat yapmayan Fenerbahçe taraftarları cezadan yine kurtulamadı. 56 Sayılı PFDK toplantısında alındığı söylenen kararlarda Fenerbahçe Spor Kulübüne "Kötü ve Çirkin Tezahurat" gerekçesiyle 1 resmi müsabakayı seyircisiz oynama ve 150.000 TL para cezası verildiği ifade edilmiştir. 

27 Ocak 2014 günü oynanan Fenerbahçe-Torku Konyaspor maçının, PFDK kararlarında 26 Ocak olarak yazılmış olması ise taraftarların aklına "Bu karar zaten önceden alınmış, kuruldakiler sadece imza atmış" fikrini getirdi. 










Futbol severler haklı olarak şu soruları sormaktadırlar;

- Aynı hafta oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçında neredeyse 90 dakika boyunca Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe aleyhine küfürlü tezahuratlar yapılmasına toplamda sadece 90.000 TL para cezası uygulanması, 3 Temmuz sürecinden beri her daim kayırılan Trabzonspor'u bir kere daha kayırıldığının göstergesi midir?

- PFDK üyeleri bu karar metnine sadece imza mı atmıştır?

- Bu kararı gerçekten PFDK mı almıştır yoksa bir yerlerden dikte mi ettirilmiştir?


Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticilerinden Selim KOSİF ise Twitter hesabından bu duruma şöyle tepki gösterdi;



Kaynak:Haber Kaynağı