PES DİYECEKSİNİZ; MHP'Lİ YÖNETİCİ ERDOĞAN'I GÖĞE UÇURDU

PES DİYECEKSİNİZ; MHP'Lİ YÖNETİCİ ERDOĞAN'I GÖĞE UÇURDU

MHP Genele Başkanı Devlet Bahçeli'nin Erdoğan'ın "başkanlık" hayalini gerçekleştirmesine sınırsız destek vermesinden önce MHP MYK üyesinin öyle bir konuşması ortaya çıktı ki!

MHP MYK üyesi Erdem Karakoç'un bir toplantıda 15 Temmuz gecesini anlatırken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için "Cumhurbaşkanımız miraca çıkarcasına gökteydi" dediği ortaya çıktı. AKP'lilerin Erdoğan'ı sık sık Peygamber, mehdi, Allah görevlisi gibi kutsal görevlendirmeler ile tanımladığı çok rastlanır olduğundan şaşırılmıyor.

PEYGAMBER YERİNE KOYDU

Ancak bir MHP'linin hemde MYK üyeliğine kadar yükselmiş bir MHP yöneticisinin bu söylediklerini duyduğunuzda kulaklarınıza inanamayacaksınız. Bu sözler yakın bir gelecekte AKP MHP birleşmesine gidecek sözlerini doğrular nitelikte.

MİRAÇ NEYDİ

Miraç hadisesi Hz. Muhammed'in Mekke’de Mescid-i Haramdan Mescid-i Aksa’ya, oradan yedi kat semayı aşıp Allah’ın huzuruna yükseldiğinin anlatıldığı olaydır. Bu olay, Kuran'da İsra Süresi'nde de şu ayetle anlatılır: “Bir kısım ayetlerimizi kendisine göstermek için, kulunu bir gece Mescid-i Haram’dan, çevresini bereketlendirdiğimiz el-Mescidül-Aksa’ya (yeryüzüne en uzak olan mescide) götüren O Allah her türlü noksanlıktan yücedir. Gerçekten O, işitendir görendir.”

İŞTE O SÖZLER

Kaynak:Haber Kaynağı