PERİŞAN OLDULAR

PERİŞAN OLDULAR

Fırtınanın etkisi her alanda hissediliyor.

İstanbul'daki şiddetli yağış nedeniyle Atatürk Havalimanı'ndaki uçak seferleri ya iptal edildi ya da rötarlı yapılabildi. Seferlerdeki bu aksaklıklar sebebiyle yolcular mağdur oldu.

Binlerce yolcu uçak içerisinde bekletilirken, pilotlar da kalkış yapabilmek için hava şartlarının normale dönmesini bekledi. Türk Hava Yolları (THY) 64 iç hat uçuşunu karşılıklı olarak iptal etti.

Frankfurt'tan Ankara'ya gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen Yasemin Mert, "Frankfurt'tan geliyoruz. İstanbul'a inemedik. Bizi İzmir'e yönlendirdiler. Ve uçağın içinde beklettiler. 7 saat sürdü bu olay. Şimdi buradayız. Ankara'ya gitmek istiyoruz. Bakalım nasıl gideceğiz, bilmiyoruz" dedi.

Yolculardan Bekir Demir ise "İstanbul'dan Nevşehir'e gidecektim. Maalesef organize eksikliğinden uçağımız iptal oldu. 4 saatte valizimi zor aldım geri. 4 saatte de, biletimi değiştireceğim, Kayseri'ye gideceğim. Nevşehir iptal olunca, gece 12 'de Kayseri uçuşu var, o bileti alacağım" dedi.

Hakan Aslan adlı yolcu da, "Erzurum'a gidiyorum. Uçuş iptal oldu. Bekliyoruz. Bilet iadesi için veya değişikliği için bekliyoruz. Ciddi bir keşmekeşlik ve karmaşalık var. Çözümsüzlük üzerine kurulmuş bir düzen var. Değiştirebilirsem, sabah 7.15'te bilet var" şeklinde konuştu.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı