PEREİRA ANTALYASPOR MAÇININ ARDINDAN KONUŞTU

PEREİRA ANTALYASPOR MAÇININ ARDINDAN KONUŞTU

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Pereira, önceliklerinin...

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'u 4-2 mağlup ettikleri karşılaşmada genel anlamda iyi bir futbol oynadıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Pereira, önceliklerinin Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:


"Diğer oyuncularıma kıyasla tam ritmini yakalayamamış oyuncularla oynadık. Genel anlamda iyi bir futbol oynadık. Kalemizde gördüğümüz ikinci gol ofsayttı. Maçın sonunda bazı oyuncularım zorluklar yaşadı. Pozisyonlara girip 4 gol attık. Pozisyon vermeyi sevmem. Taktiksel açıdan birbirine alışık oyuncularla oynamadığımız için bu normal. Kazandığımız için mutluyum. Bizim önceliğimiz lig ve Avrupa, kupada da maç maç durumumuza bakacağız ve nereye kadar gideceğimizi göreceğiz."


Portekizli teknik adam, basın toplantısında soru istemediğini de vurgulayarak, "Türkçe anlamıyorum. Gazete okumuyor, televizyon programlarını da seyretmiyorum ama beni bilgilendiriyorlar. Yanlış şeyler yazılıp söylendiğinde saygıda bazı eksiklikler yaşandığını görüyorum. Ben sadece futbolu biliyorum ve bu yüzden futbol konuşuyorum. Sadece futbol konuşmak istiyorum. Benim adımla spekülasyon yapılmasını, adıma ve emeğime saygısızlık yapılmasını istemiyorum. Herkese saygı duyuyorum. Buraya gelerek de zorunluluğu yerine getiriyorum" diye konuştu.


Bu arada sakatlanan kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın, MR çekilmesi için hastaneye götürüldüğü açıklandı.


ANTALYASPOR TEKNİK SORUMLUSU UĞURLU: "GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUZ VE ÇIKACAĞIMIZA DA İNANIYORUZ"


Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Uğurlu ise maça iyi başladıklarını ifade ederek, "İlk 15 - 20 dakika içinde net pozisyonlarımız var. Ama şanssızlık deyin ama becerisizlik deyin değerlendiremeyince kalite farkı da olunca skor Fenerbahçe'nin lehine döndü. Biz bugün Fenerbahçe karşısında ligde daha fazla şans bulamayan oyuncuları görmüş olduk. Fenerbahçe'yi kutluyoruz. Tabii ki biz bu gruptan çıkmak istiyoruz ve çıkacağımıza da inanıyoruz. Kendi sahamızda oynanacak olan finalde de kendi takımımızı görmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı