PAZAR GÜNÜ DÜĞÜNÜ OLACAKTI, KAZADA ÖLDÜ

PAZAR GÜNÜ DÜĞÜNÜ OLACAKTI, KAZADA ÖLDÜ

BURSA'nın Orhangazi ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarpan ve şarampole yuvarlanan hafif ticari araçta bulunan 28 yaşındaki Veysi Altunç hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

BURSA'nın Orhangazi ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarpan ve şarampole yuvarlanan hafif ticari araçta bulunan 28 yaşındaki Veysi Altunç hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Veysi Altunç'un yarın Gemlik ilçesinde Derya Altan ile evleneği öğrenildi.

Orhangazi-Bursa Karayolu, Karsak Boğazı'ndaki kaza sabah saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Bursa istikametine gelmekte olan henüz sürücüsü belirlenemeyen 16 AY 850 plakalı hafif ticari araç, otoyol girişinde yağmurda kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Bariyerlere çarptıktan sonra şarampole yuvarlanan araçta bulunan Veysi Altunç, Gökhan Yavuz ve Memduh Bakır yaralandı. Ambulanslar ile Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Veysi Altunç doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayıp yaşamını yitirdi. Gemlik'te bir fabrikada işçi olarak çalışın Veysi Altunç'un yarın Derya Altan ile evleneceği öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı