PARİS'TE KANLI SALDIRI 128 ÖLÜ ÇOK SAYIDA YARALI

PARİS'TE KANLI SALDIRI 128 ÖLÜ ÇOK SAYIDA YARALI

Fransa ile Almanya arasında oynanan Euro 2016 hazırlık maçının oynandığı Stade de France'ın hemen yakınında da patlamalar olduğu öne sürülüyor.

Paris'in 10'uncu caddesinde bir restoranda meydana gelen olayda ölü ve yaralılar olduğu belirtildi.

ÇEVRESİ BOŞALTILDI

Polis güvenlik nedeniyle çevredeki restoranları boşalttı. Gelen ilk bilgilere göre saat 21:00 sularında Fontaine au Roi, Charonne caddeleri ve Bataclan müzik holunun yakınlarında meydana gelen silahlı saldırılarda en azından 128 kişi öldü. Fransa ile Almanya arasında oynanan Euro 2016 hazırlık maçının oynandığı Stade de France'ın hemen yakınında da patlamalar olduğu öne sürülüyor.

SEYİRCİLER STATDA BEKLETİLİYOR

Maçı izleyen Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, özel ekiplerce stattan uzaklaştırıldı.

SALDIRIYI KİMİN DÜZENLEDİĞİ NETLEŞMEDİ

Paris'teki saldırıyı düzenleyenler henüz belli olmazken, Fransa ile Almanya arasında oynanan maçı izlemeye giden taraftarlar statta tutuluyor.

Fransa ile Almanya arasında oynanan Euro 2016 hazırlık maçının oynandığı Stade de France'ın hemen yakınında da patlama olması nedeniyle maça gelen taraftarlar statta tutulurken, Paris sokaklarında adeta sıkıyönetim uygulanıyor. Maçı izlemeye gelen Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, özel ekiplerce stattan uzaklaştırıldı. Hollande, İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve ile İçişleri Bakanlığı'nda kurulan kriz merkezinden gelişmeleri takip ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı