Palalı Olayında İlginç Gelişmeler

Palalı Olayında İlginç Gelişmeler

GÜRSEL TEKİN "SENİ KİM KAÇIRDI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Modacı Barbaros Şansal'ın iddialarına yanıt verdi. Tekin iddialara ilişkin soruları yanıtlarken, Haber Artı Türk'ün dünkü haberinde dikkat çektiği,(TIKLAYINIZ) Barboros şansal'ı kim kaçırdı sorusunu yineledi.Tekin'in Şansal'a yönelttiği sorular şöyle
 
 Partisinin Kadıköy İlçe Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin, Şansal'a çağrıda bulunarak," Seni kim kaçırdı? Seni kaçıranlar iktidarla ilintisi olan adamlar mıdır ? Herhangi bir yetkili midir ? Bunları kamuoyuyla paylaşmazsanız, AKP'nin oyununun parçası olacaksınız" dedi.

BARBAROS ŞANSAL'IN KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI

Gürsel Tekin bu açıklamayı yaptığında Barbararos Şansal Paris'e uçuyordu. Ancak ortaya adılan iddialar ve haberler ile ilgili olarak yakın arkadaşı ve Haber Artı Türk'ün yazarı Gülgün Feyman Budak'a olayın bütünü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Barbaros Şansal'ın bu konuda yaptığı geniş açıklama ve ayrıntılarını ayrıca vereceğiz.

Şansal, Budak'a yaptığı açıklamada kaçırılması ile ilgili bu güne kadar hiç yayınlanmamış ayrıntılarıda anlattı. Şansal Gülgün feyman Budak'a yaptığı bir saati bulan açıklamasında, "Palalı" konusunda yaptığı açıklamanın 9 Eylül'de içlerinde CHP Milletvekillerinin de bulunduğu kalabalık bir forum ortamında yapıldığını, üzerinden bu kadar zaman geçtikten sonra medyaya servis edilerek gündeme gitirilmiş olmasının nedeninin sorulması gerektiğini söyledi. O konuşmanın tamamı yerine içerisinden ayıklanmış cümleler ile servis edilmesinin kendi üzerinden, "Gezi Direnişinde" kavram kargaşası yaratılmak istendiğini söyleyen Şansal, kaçırılması konusunda da hiç bilinmeyen açıklamalarda bulundu. Bu konu hakkında tüm ayrıntılar, Haber artı Türk tarafından yayına hazırlanmaktadır.


KAÇIRILMA OLAYI 

CHP Genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin'in Şansal'a yönelttiği 3 Ağustos 2013 te kaçırılma olayın Şansal tarafından verilen ayrıntıları şu şekildeydi.


Şansal, Dağüstün'e dün gece evine gelen 3 kişinin kendisini sivil polis diye tanıtarak arabaya bindirdiklerini ancak arabada söz konusu kişilerin polis olmadığını anladığını söyledi.
 
Şansal şunları söyledi:
 
"Beni arabaya bindirdikten sonra Pirinçli Köyü'ne götürdüler. Sabaha kadar orada tuttular. Kötü muamelede bulunmadılar. Sadece konuştular. Ancak ne söylediklerini şimdi konuşmak istemiyorum. Döndüğümde Sarıyer Polis Karakolu'na giderek ifade verdim ve şikayetçi olmadığımı söyledim."
 
Dağüstün'ün kendisi için özel ekip kurulduğunu söylemesi üzerine Şansal şunları söyledi:
 
"Yol boyunca 30 tane çevirmeden geçtik. Hiçbirinde sorun yaşanmadı, rahatça geçtiler. Benim evim yerim belli. İsteseler bulurlardı."