PALALAR VE POMPALI TÜFEKLERDE ÇEKİLDİ

PALALAR VE POMPALI TÜFEKLERDE ÇEKİLDİ

Polis öfkeli kişilere biber gazıyla müdahale ederken pompalı tüfek ateş açılması sırasında 3 kişi yaralandı

ERZURUM'da IŞİD'in Kobani'ye girmesine evlere taş atarak protesto eden bir grup, karşı tarafın pompalı tüfekli ve satırla saldırdı. Olaylarda 3 kişi yaralandı.

PALALAR VE POMPALI TÜFEKLER SAHNEDE
Erzurum'un merkez Yakutiye ilçesi Mahallebaşı semtinde toplanan bir grup gösterici, IŞİD'in Kobani'ye girmesini sloganlarla protesto etti. 30 kişilik grup daha sonra Gölbaşı semtinde bulunan evlere, yoldan geçen otobüslere ve dükkanlara taş atarak camlarını kırdı. Evleri hasar gören ve saldırıya uğrayanlar, gruba taş ve sopalarla mühadale etti. Daha sonra 18 yaşlarındaki bir kişi elindeki pompalı tüfekle ateş etmeye başladı. Polis öfkeli kişilere biber gazıyla müdahale ederken pompalı tüfek ateş açılması sırasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla çeşitli hastanelere kaldırılırken olaylarda 3 kişi gözaltına alındı.

DOĞUBAYAZIT SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde de Kobani protestoları nedeniyle ilçe savaş alanına döndü. Polis, havai fişek ve taş atan gruba, gaz bombaları ve TOMA'larla müdahale etti. İlçe emniyet müdürlüğü ve banka şubelerinin taşlandığı olaylarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

IĞDIR'DA 5 KİŞİ YARALANDI
Iğdır'da, Ordu Caddesi'nde toplanan bir grup IŞİD'in Kobani'yi işgaline tepki göstererek yürümek istedi. Polis, izin vermeyince grup saldırıda bulundu. 5 kişinin yaralandığı olaylarda çok sayıda işyerinin camlarını kırıldı.

İŞTE EN ÇOK KORKULAN GÖRÜNTÜLER

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı