ÖZLENEN FENERBAHCE

ÖZLENEN FENERBAHCE

FENERBAHCE, Super Lig 3ncu haftada Sivasspor'u 5-2 yenerken oyuncuları, taraftarı, hocası, oyunu ve skoruyla İLGİLİ TARAFLARA Net mesajlar verdi..



FENERBAHCE, CAS kararı, UEFA dan MEN, Olaganüstü Genel Kurul'a gitmesi dolayısıyla gergin cıktıgı SÜPER LİG 3.ncü hafta macında 5-2 önde gitti soyunma odasına..

Skordan daha cok, SOW'un kesilip yerine bu haftaya kadar yedek bile soyunmayan HOLMEN'in hırsı, muhtesem oyunu, orta saha ve forvetle uyumu taraftarı mest etti.

Tüm oyuncuların özellikle orta sahadan baslayan ofansif oyunu Sivasspor ve eski Fenerbahceli hocaları Roberto Carlos'u şaşırttı.

GENÇ FENERBAHÇE GURUBU GENE SUSTURULDU

İkinci yarıya KUYT'ın iki, ALVES 'in 1 goluyle 3-0  önde giren FENERBAHCE, macı ikinci yarıda Webo ve Alperin golleriyle 5-2 onde bitirirken, tribunler her zamanki HER YER TAKSİM HER YER DİRENİŞ sloganlarını 33 ncu dakikadan itibaren seslendirdiler. ara verdikleri tek sure KUYT'ın ikinci golu attıgı 34.ncu dakikaydı.

Taraftarların buyuk cogunlugu YONETIM ve BASKAN lehine sloganlar atarken, artık AKP nin ve muhalefetin oyuncagı haline gelmis olan Genc Fenerbahceliler'den kucuk bir grubun YONETİM aleyhine sloganları diger taraftarlar ve guvenlik guclerince susturuldu.