ÖZ KIZINI ÇIPLAK FOTOĞRAFLARIYLA TACİZ ETTİ

ÖZ KIZINI ÇIPLAK FOTOĞRAFLARIYLA TACİZ ETTİ

Böylesi ne duyuldu ne de görüldü. ABD’de 14 yaşındaki öz kızına internet üzerinden cinsel istismarda bulunan 41 yaşındaki adam 250 yıl hapis cezası istemiyle yargı önüne çıktı.

İnsanın midesini bulandıracak kadar iğrenç olayda baba sosyal medya aracılığıyla öz kızını kandırarak kendisine çıplak fotoğraflarını göndermesini sağladı.

16 yaşındaki bir erkek çocuk gibi davranan korkunç baba zaman geçtikçe kızından daha fazla çıplak fotoğraf istemeye başladı. Her şeyden habersiz zavallı kız durumdan rahatsız olunca ayrılmak istedi ancak adam böyle bir durum karşısında çıplak fotoğraflar kızın babasına yani aslında kendisine göndermekle tehdit etti. 2013 yılında başlayan istismar yaklaşık 1 yıl boyunca bu şekilde sürdü. Korkunç olay genç kızın olan biteni okuldaki bir hemşireye anlatması ve internet üzerinden sevgili olduğu kişiyle ilgili polisin araştırma yapması sonucu ortaya çıktı. Babası uzaktan değil aynı evden sadece bir başka odadan kızını taciz ediyordu. Tutuklanan 41 yaşındaki adam suçunu kabul etti. 12 farklı çocuk pornosu suçlaması ve öz kızına uyguladığı cinsel istismar sebebiyle adamın 250 yıl hapis cezası isteniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı