OYUN TUTKUNLARI İÇİN İNANILMAZ BULUŞ

OYUN TUTKUNLARI İÇİN İNANILMAZ BULUŞ

Oyunlar için özel tasarlanmış olan akıllı oyun yüzüğü, oyuncuların el hareketlerinin oyun platformuna aktarılmasını sağlayacak.

Oyun sektörü milyonlarca üyesi olan bir sektör. Oyun konsollarının çıkış amacı olan ve belki de bilgisayarların gelişimini hızlandırmış olan bu farklı uğraş, her geçen gün teknolojinin gelişmesi ve yeni cihazların çıkışı ile daha iyi hale geliyor.

OYUN OYNARKEN GERÇEKLİĞİ ARTTIRIYOR

Oculus Rift ve Kinect gibi cihazların örnek verilebileceği, gelişen teknoloji ile karşımıza çıkan bu tarz cihazlar, oyun oynayan kişinin oyun üzerinde daha iyi kontrol kurmasını sağlıyor, oyunun gerçekçiliğini arttırıyor ve böylece yaşanan zevk katlanarak artıyor. Yeni çıkan ve kişinin el hareketlerini yakalaması amacıyla yapılmış olan "Talon" adındaki akıllı yüzük de oyun zevkimizi arttıracak olan cihazlardan birisi.

 

2922645-ring-002.jpg

BLUETOOTH BAĞLANTISI İLE ÇALIŞIYOR

Bu yüzük Titanium Falcon adındaki bir şirket tarafından, tamamen hayranlarından gelen 300.000$ tutarındaki bağışlar ile üretildi. Cihaz 9-axis hareket sensörü kullanıyor ve birlikte kullanılacağı cihazlara düşük enerji kullanan Bluetooth bağlantısı ile bağlanıyor.

BÜTÜN AKILLI CİHAZLARA UYUMLU

Ayrıca telefon, tablet, akıllı televizyon, PC/MAC ve VR headset ile uyumlu olan Talon, ana olarak Kinect gibi hareket sensörleri kullanan oyunlarda kullanılmak amacıyla üretilmiş. Sadece 3.8mm kalınlıkta olan yüzük, yarış oyunlarının, silah oyunlarının ve hatta spor oyunlarının da aralarında bulunduğu neredeyse her tür oyunla uyumlu.

weapons-v5-1900-001.jpg

Titanium'un kurucusu Guo Juan: "Şu an oyunseverler hareket bağlantılı bir oyun oynamak istediklerinde Televizyonlar, Wii, Xbox veya Kinect gibi aşırı pahalı şeyler almak zorunda kalıyorlar. Fakat Talon bu algıyı değiştirecek ve oyun sektörüne yeni bir soluk getirecek"

FİYATI ORTALAMA 100$ OLARAK BELİRLENDİ

Guo Juan, Talon'un 100$'ı aşmayacak bir fiyat üzerinden satışa sunulacağını belirtti. Eğer akıllı yüzük yeterli ilgiyi görebilirse Titanium, cihazın 3D hareket takip sistemlisini de yapmayı düşünüyor.

Kaynak. Webtekno