OTOYOL İNŞAATINDA FACİA ; 4 İŞÇİ CAN VERDİ 7 YARALI

OTOYOL İNŞAATINDA FACİA ; 4 İŞÇİ CAN VERDİ 7 YARALI

İskelenin çökmesiyle birlikte, burada çalışan işçilerden 7'si yaralanırken, 4 işçi iskele parçaları ve tonlarca harcın altında kaldı

Utku BOLULU- Hulusi YILMAZ/MENEMEN

3 İŞÇİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

İzmir-Çanakkale otoyolunun Koyundere bölgesinde yapımı süren viyadük inşaatında beton dökümü sırasında iskelenin ve kalıbın çökmesi sonuca demir ve betonların altında kalan 4 işçiden 3'nün cesedine ulaşıldı. Enkaz yığını ve betonların altında kalan diğer işçinin de cesetinin çıkarılması için çalışmalar devam ediyor.

ÇELİK İSKELE YIKILINCA

İZMİR- Çanakkale Otoyolu Koyundere Mevkisi'ndeki yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sınasında çelik konstrüksiyon iskelenin yıkılması sonucu 7 işçi yaralandı, 4 işçi harcın altında kaldı. İşçilerden birinin cenazesi çıkarıldı.

TONLARCA HARCIN ALTINDA KALDILAR

dha-bc9957b87fe82b679f5ad1b6963191af-5.jpg

Menemen İlçesi'ne bağlı eski beldelerden Koyundere'de Gazi Mahallesi yakınındaki, İzmir-Çanakkale Otoyolu viyadük inşaatında beton dökülmesi sınasında, bugün öğle saatlerinde, çelik konstrüksiyon iskele yıkıldı. İskelenin çökmesiyle birlikte, burada çalışan işçilerden 7'si yaralanırken, 4 işçi iskele parçaları ve tonlarca harcın altında kaldı. Yaralı işçiler Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Olay yerine İzmir Büyükşehir Beledilyesi itfaiye ve AKS 110 ekipleri ile çok sayıda ambulans gönderildi. İskelenin yıkılmayan bölümünün de çökmemesi için bir vinç ile önlem alınırken, iş makinelerinin de desteğiyle enkaz altında kalan işçilere ulaşmak için görevliler çalışmalarını sürdürüyor.

BİR İŞÇİNİN CESEDİ ÇIKARILDI

İzmir- Çanakkale Otoyolu Koyundere Mevkisi'ndeki yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sınasında çelik konstrüksiyon iskelenin ve kalıpların yıkılması sonucu beton harcın altında kalan işçi sayısının 4 olduğu kesinleşti. 

Enkaz altından bir işçinin cesedi çıkarıldı. Ekipler diğer 3 işçiye ulaşmak için çalışmayı sürdürüyor. İş makineleri, kırıcı ve kesici aletlerle sürdürülen arama kurtarma çalışmalarını yol inşaatında çalışan işçiler üzgün gözlerle izliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı