OTOMOBİLDEN 8 BİN 680 CİNSEL UYARICI HAP ÇIKTI

OTOMOBİLDEN 8 BİN 680 CİNSEL UYARICI HAP ÇIKTI

KIRKLARELİ’nin Dereköy Sınır Kapısı’ndan çıkış yapmak isteyen bir otomobilin bagaj çantalarında 8 bin 600 cinsel uyarıcı hap ele geçirildi.

KIRKLARELİ’nin Dereköy Sınır Kapısı’ndan çıkış yapmak isteyen bir otomobilin bagaj çantalarında 8 bin 600 cinsel uyarıcı hap ele geçirildi. Romanya uyruklu otomobil sürücüsü G.N. ve yanındaki arkadaşı I.P.V. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bulgaristan’a gitmek için Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Dereköy Sınır Kapısı’na gelen Romanya uyruklu G.N.’nin kullandığı otomobil şüphe üzerine X-Ray taramasına gönderildi. Aracın bagaj çantalarında farklı yoğunluk tespit edilmesi üzerine arama hangarına alınan çantaların içerisinde gümrüğe beyan edilmeyen 8 bin 680 kaçak cinsel uyarıcı hap ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Romanya uyruklu otomobil sürücüsü G.N. ile araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı I.P.V. ifadelerinin ardından mahkeme sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye gönderilen iki şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı