OTOMOBİLDE İNFAZ 2 ÖLÜ

OTOMOBİLDE İNFAZ 2 ÖLÜ

Fikret Hakan Yıldırım ile birlikte çalıştığı aynı yaştaki İsmail Çağlar peş peşe giderken otomobillerinde uğradıkları silahlı saldırıda öldürüldü....

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde nakliyatçılık alanında tanınan işadamı 57 yaşındaki Fikret Hakan Yıldırım ile birlikte çalıştığı aynı yaştaki İsmail Çağlar peş peşe giderken otomobillerinde uğradıkları silahlı saldırıda öldürüldü. Olayda 1 kişi de yaralandı.

Saldırı, dün saat 23.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İşadamı Fikret Hakan Yıldırım 33 NC 001 plakalı, birlikte çalıştığı aynı yaştaki İsmail Çağlar ise, 33 K 7776 plakalı otomobiliyle peş peşe giderken 906 Sokak girişine geldi. Yıldırım ile Çağlar, sokakta kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Silahlı saldırı sonucu araçlar birbirine çarparken Fikret Hakan Yıldırım, İsmail Çağlar yanında bulunan İsmail Kuytul çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandı. Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla 70'inci Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yaralılardan İsmail Çağlar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başından yaralanan ve durumu ağır Fikret Hakan Yıldırım, ilk müdahale ardından sevk edildiği Tarsus Medical Park Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Yaralılardan İsmail Kuytul'un durumunun iyi olduğu bildirilirken Yıldırım ve Çağlar'ın ölüm haberini alan yakınları hastanelere akın etti. Olayın ardından polis çevrede geniş çaplı arama çalışması başlattı. Saldırı amacını tespit etmek ve saldırganların tespit edilerek yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı