OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI, GENÇ ÖĞRETMEN ÖLDÜ

OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI, GENÇ ÖĞRETMEN ÖLDÜ

MARDİN'in Mazıdağı İlçesi'nde öğretmenlik yapan 25 yaşındaki Tolga Güven'in kullandığı otomobil, dün akşam belirlenemeyen bir nedenle devrilerek şarampole yuvarlandı.

MARDİN'in Mazıdağı İlçesi'nde öğretmenlik yapan 25 yaşındaki Tolga Güven'in kullandığı otomobil, dün akşam belirlenemeyen bir nedenle devrilerek şarampole yuvarlandı. Kazadan yaralı olarak kurtulan öğretmen Güven, kendi imkanlarıyla araçtan çıkmasına rağmen, kan kaybından hayatını kaybetti. Kaza ve Tolga Güven'in öldüğü, güneş doğduktan sonra farkedildi.

Mazıdağı İlçesi'ndeki Karaalanı İlkokulu'nda sınıf öğretmenliği yapan Tolga Güven'in kullandığı 27 HB 570 plakalı otomobil, dün akşam Mazıdağı'ndan Mardin'e geldiği sırada, Aksu Jandarma Karakolu mevkiinde henüz belirlenmeyen bir sebeple devrilerek şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan Güven, kendi imkanlarıyla otombilden çıkarken, geçirdiği iç kanama nedeniyle kan kaybı yüzünden olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sabah saatlerinde yoldan geçen araç sürücülerinin jandarma haber vermesiyle ortaya çıktı. Jandarma ekipleriyle kurtarma ve sağlık ekipleri de kaza yerine intikal etti. Yapılan ilk incelemede Tolga Güven'in yaralı halde araçtan çıktığı ancak geçirdiği iç kanama yüzünden olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

Sınıf öğretmeni Tolga Güven'in cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın kaza yerinde yaptığı incelemeden sonra otopsi yapılmak üzere Mardin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından Tolga Güven'in cesedi, memleketi Balıkesir'in Erdek İlçesi'ne gönderildi.

Kaza yerine gelen Tolga öğretmenin arkadaşları, yolun yeni yapıldığı ve jandarma karakolunun önünden geçen yola kavis verildiğini ve sürücülerin dikkat etmesi için de herhangi bir işaretin olmamasına teki gösterdi.

 

Öğretmenlerden Ali Demir karayolları yetkililerinin ihmali olduğunu savunarak, "Yolun yenilenmesiyle iki tarafta da uçurum oluşmuş ancak yolun kenarına herhangi bir bariyer yapılmamış. Bu yolun kenarında bir bariyer olsaydı inanıyorum ki bugün Tolga kardeşimiz yaşıyor olacaktı. İnşallah başka ölümlerin önüne geçmek için en kısa zamanda buraya bir bariyer yaparlar" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı