OTOBÜSTE MASTÜRBASYON SKANDALINDA ŞOK İFADE

OTOBÜSTE MASTÜRBASYON SKANDALINDA ŞOK İFADE

Muğla'dan İstanbul'a giden otobüste mastürbasyon yaparak üniversite öğrencisi genç kıza cinsel istismarda bulunan muavin 27 yaşındaki Gökhan G. için 13 yıl hapsi istendi.

Muğla’dan İstanbul’a giden otobüste mastürbasyon yaparak üniversite öğrencisi genç kıza cinsel istismarda bulunan muavin 27 yaşındaki Gökhan G. hakkında dava açıldı. İddianamede ‘hayasızca hareket’ suçundan 1 yıla, ‘cinsel saldırı’ suçundan da 12 yıla kadar hapis cezası istenen Gökhan G. ifadesinde, feribotta gördüğü mini etekli bir kadından tahrik olarak mastürbasyon yaptığını söyledi.
Muğla’dan geçen 25 Mayıs günü İstanbul’a giden yolcu otobüsü feribotla Yalova’dan Eskihisar’a geçerken, otobüste görevli Gökhan G. koridorda mastürbasyon yaparken, sıvılar 34-35 numaralı koltuklara uzanarak yatan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki C.D.D.’nin üzerine geldi. C.D.D. yüzüne ve üstüne gelen sıvılarla irkilirken, muavin elindeki pet şişeyi göstererek su döküldüğünü iddia etti. Otobüs yolculardan kadın avukatın devreye girerek C.D.D.’ye yardımcı olmasıyla jandarmaya haber verildi.

ÖNCE BIRAKILIP SONRA TUTUKLANDI

Jandarma, feribot iskeleye yanaştığında genç kızın üzerindeki ve koltuktaki sıvılardan örnekler aldı. Gözaltına alınan muavinden de DNA karşılaştırması yapılması için kan örneği alındı. Sperm ve kan örnekleri İstanbul Polis Kriminal Laboratuavrı’na gönderildi. Adliyeye sevk edilen Gökhan G. su döküldüğünü iddia edip serbest bırakılınca 2 gün sonra Gebze Cumhuriyet Savcılığı, serbest bırakılmasına itiraz etti.

Yeniden gözaltına salınan Gökhan G. tutuklandığı Gebze 2’nci Sulh Ceza Hakimliği’ndeki ifadesinde suçunu kabul ederek, feribotta mini etekli bir kadını görünce tahrik olduğunu, kemerini çözmeden, fermuarını açıp kadını düşünerek mastürbasyon yaptığını söyledi. Gökhan G. otobüsteki üniversite öğrencisinin üzerinde tişört ve pantolon olduğunu, genç kıza bakmadığını, spermlerinin genç kızın yüzüne ve boynuna geldiğini, hızlı bir şekilde fermuarını çektiğini, genç kızın üstüne gelen spermlerle uyandığını ifade etti.

Gebze Cumhuriyet Savcısı Serkan Noğay, tutuklu sanık Gökhan G. hakkında, cinsel saldırı suçlamasıyla 12 yıla, ‘hayasızca hareket’ suçlamasıyla da 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı. Gökhan G.’nin yargılanmasına Gebze 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’ne önümüzdeki günlerde başlanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı