OSMANLI ŞEHZADESİ  SARAYLARDAN PAY İSTEDİ

OSMANLI ŞEHZADESİ SARAYLARDAN PAY İSTEDİ

Önce Erdoğan'ı çok seviyorum dedi sonra saraylardan pay istedi.

Şehzade ve Sultan’dan hükümete övgü

Bugün Paris'te toprağa verilen Sultan Abdülmecit'in torununun kızı Fevziye Osmanoğlu'nun cenaze töreni için Paris'te bulunan Fevziye Osmanoğlu'nun İsviçre'de yaşayan yeğenleri Nilüfer Sultan ve Şehzade Selim, Türkiye'ye olan ilgi ve sevgilerini aktardı. Erdoğan ve Gül'e büyük övgüler düzdükten sonra sarayların gelirlerinden pay isteyen Osmanlı hanedan torunları şunları söyledi.

Nilüfer Sultan, "Türkiye'yi çok seviyorum" dedi.

Osmanlı torunu Selim, "Ben Türkiye'de şu anda görevde olan hükümeti ve Cumhurbaşkanı Gül'ü çok seviyorum. Bence 1924'ten beri kurulmuş en başarılı hükümet. Gül ve Erdoğan'ı olağanüstü buluyorum. "

Şunu bilmek gerekir ki 1924'ten beri ilk kez Osmanlı ailesi Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti tarafından korundu. Tamamen kazandık sayılmaz. Temennimiz Almanya ya da Sovyetler ‘deki gibi geçmişe verilen değeri kendi hükümetimizin ve vermesi. Örneğin, turistlerin Dolmabahçe, Topkapı'yı ziyaretlerinden elde edilen gelirden bir miktar pay verilirse normal yaşayabilirler. Somut olarak şu anda Osmanlı ailesinde hiç bir şey yok" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı