OSMANLI REKLAMCISI AKP MİLLETVEKİLİNE MHP'DEN ŞOK PROTESTO

OSMANLI REKLAMCISI AKP MİLLETVEKİLİNE MHP'DEN ŞOK PROTESTO

"Afacan Babuşcular Eczanesi'ne giderek, protesto gösterisinde bulundu. Eylem öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Atıcı,

AKP'li vekilin açıkca Cumhuriyeti Aşağılaması olayına tepkiler dinmek bilmiyor. Yaklaşan Yerel Seçimlerde yerini sağlamlaştırmak için Milletvekili adaylıkları konusunda hala tek karar merkezi halinde olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevimli görünmek için Cumhuriyet dönemini reklam arası şeklinde aşağılayan Milletvekili Babuşçu'nun eczanesine protesto çelengi bırakıldı.

ECZANESİNİN ÖNÜNDE SLOGANLAR

AKP Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu'nun "600 yıllık İmparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi" sözlerine bir tepki de MHP Balıkesir İl Teşkilatı'ndan geldi. MHP'liler Babuşcu'yu Balıkesir'deki eczanesinin önüne siyah çelenk bırakarak protesto etti.

ECZANESİNE ÇELENK

MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı, bugün ellerinde Türk bayrakları olan yaklaşık 100 partili ile asıl mesleği eczacılık olan Milletvekili Tülay Babuşçu'nun Atatürk Caddesi'nde Ömer Alibey Caddesi'nde hizmet veren "Afacan Babuşcular Eczanesi'ne giderek, protesto gösterisinde bulundu. Eylem öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Atıcı, "Balıkesir milletvekili olarak bildiğimiz Tülay Babuşcu'nun Kuvay-i Milliye kenti Balıkesir'e yakışmayan talihsiz açıklamalarını protesto etmek için buradayız. Balıkesir, Alacamescit'te 41 bayrak adamın milli mücadele ışığını yaktığı tarihi bir şehirdir. Balıkesir Kurtuluş Savaşı'nda Atatürk'ün arkasında cumhuriyetin kurulması için savaşmış bir kenttir. Balıkesir böyle talihsiz açıklamalarla kötü tanıtılmaktadır. Balıkesir buna layık değildir. Bu talihsiz açıklamaların bir daha yapılmaması için bu eylemi gerçekleştiriyoruz. O'na bir kez daha Balıkesir'in Kuvay-i Milliye kenti olduğunu hatırlatmak istiyoruz" dedi. 

KADINLAR ÇOĞUNLUKTAYDI

190120151559499252227_2.jpg

ÇOK SAYIDA KADIN DESTEK VERDİ

Başkan Atıcı açıklamasının ardından MHP Altıeylül İlçe Başkanı İsmail Sönmez, Karesi İlçe Başkanı İsmail Yenal ve Kadın Kolları Başkanı Semra Şık ile birlikte yanlarında getirdikleri siyah çelengini eczanenin önüne bırakıp, tepkilerini dile getirdi. Atıcı ve partililer, "Ne mutlu Türk'üm diyene" diye bağırdı. Eyleme çok sayıda MHP'li kadının destek vermesi dikkat çekti. Eylem olaysız sona erdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı