OSMANLI OCAKLARI BAŞKANINDAN İNTİHAR GİRİŞİMİ

OSMANLI OCAKLARI BAŞKANINDAN İNTİHAR GİRİŞİMİ

Samsun’da intihar teşebbüsünü sosyal medya hesabından canlı yayınlayan bir kişi 4 saat sonra ikna edildikten sonra gözaltına alınıp

 

ÇEŞİTLİ EYLEMLERLE GÜNDEM GELDİLER

Bu güne kadar ilginç eylem ve gösterileri ile gündeme gelen Erdoğan'ın destekçisi Osmanlı Diriliş Ocakları bu kez bambaşka bir olay ile haber oldu. Samsun şubesi başkanı olduğu ileri sürülen Bir kişi çatıya çıkarak Erdoğan'a mesaj gönderip adalet istedi. Yerel haber sitesi Samsun haber'in bildirdiğine göre olay yüzlerce kişinin gözleri önünde şöyle cereyan etti.

OLAY YERİ  BİR ANDA PAZAR YERİNE DÖNDÜ

Samsun Osmanlı Diriliş Ocakları Başkanı olduğu öğrenilen Ayhan D., 7 katlı binanın çatısına çıkarak boynuna urgan geçirdi. Çevredekilerin 155'i arayarak ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis sevk edildi.

CANLI YAYINLAMAYI İHMAL ETMEDİ

Olayda yaşanan en dikkat çekici ayrıntı ise Ayhan D.'nin intihar teşebbüsünde bulunduğu sırada Facebook'tan canlı yayında olmasıydı. İtfaiye ekipleri her ihtimale karşı yola branda açtı ancak intihar etmek isteyen şahıs, ekiplere brandayı kaldırmasını yoksa atlayacağını söyledi. Bütün kirli çamaşırları açıklayacağım diye canlı yayında konuşan Ayhan D. uzun süre çatıda bekledi.

CUMHURBAŞKANINA SESLENDİ..

Çıktığı çatıdan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Ayhan D., "Ben adalet istiyorum. Bu ülkede adalet denilen bir şey yok. Artık çok bunaldım, benim adım Ayhan D., şaka yapmıyorum atarım kendimi" dedi.

SÜRE VERDİ OLMAZSA ATLAYACAK

Yetkililere de seslenen Ayhan D., "Yarın akşam 17:00'a kadar size süre veriyorum. Dediklerimi yapmazsanız atlayacağım" şeklinde açıklamalarda bulundu.

samsunda-intihar-yov4.jpg

TUTUKLANDI

4 saat sonra ikna olarak polise teslim olan Ayhan Dayıoğlu hakkında kesinleşmiş 6136 sayılı Kanun’a muhalefet suçundan 2 yıl 11 ay hapis cezası bulunduğu gerekçesiyle Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Samsun Adliyesine sevk edilen Ayhan Dayıoğlu, adli işlemlerinin ardından tutuklanarak ceza evine gönderildi. Ayhan Dayıoğlu adliye çıkışı polis aracına götürülürken, "Adalet er ya da geç yerini bulacaktır" dedi. 
 

İlgili Haberler