OSMANİYE'DE YANGIN

OSMANİYE'DE YANGIN

Adana ve Hatay’dan destek geldi

OSMANİYE Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 20 dönüm kapalı alana sahip NİPAŞ Tekstil fabrikasının 3 buçuk dönümlük depo kısmında saat 19.00'da henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangına çok sayıda itfaiye ekipleri ve orman işletmeye ait arasözle müdahale edildi. İtfaiye ekipleri alevlere müdahalede yetersiz kalınca Adana ve Hatay'dan takviye ekipleri istendi. Alevler 3 bin 500 metrekarelik depo bölümünü sararken gelen takviye ekiplerinin de çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alındı. haberler.com'un haberine göre; depo kısmındaki yangın kontrolü bir şekilde devam ederken, alevlerin makine parkına sıçramasını engellemek için iş makineleriyle bina duvarları yıkıldı.

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Jandarma Alay Komutanı Albay Tayfur Dündar, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Fuat Tosyalı da söndürme çalışmalarını yerinden izledi. Söndürme çalışmaları yapan itfaiye erlerine zehirlenme ihtimaline karşı ayran dağıtılırken, 112 Acil Servis ambulansları da bölgede hazır bekletildi. Olayda can kaybı yaşanmazken, korku dolu gözlerle söndürme çalışmalarını izleyen fabrika ortaklarından Hüseyin Nohutlu zararlarının büyük olduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı