ORDU'DA FINDIK TOPLAMA VAHŞETİ, 1 ÖLÜ 5 YARALI

ORDU'DA FINDIK TOPLAMA VAHŞETİ, 1 ÖLÜ 5 YARALI

Kavgada Mehmet Özcan, 80 yaşındaki babası Dursun Özcan'ı av tüfeğiyle öldürdü, annesi, 3 kardeşi ve 1 akrabasını da yaraladı.

ORDU'nun Gürgentepe İlçesi'nde iddiaya göre fındıkları toplama tartışmasıyla başlayan kavgada 55 yaşındaki Mehmet Özcan, 80 yaşındaki babası Dursun Özcan'ı av tüfeğiyle öldürdü, annesi, 3 kardeşi ve 1 akrabasını da yaraladı.

FINDIKLARI BU YIL BEN TOPLAYAYIM

Olay, akşam saatlerinde Ordu'nun Gürgentepe İlçesi'ne bağlı Eskiköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Özcan fındık bahçesindeki ürünleri kendisi toplamak istedi. Fındıkları toplamak isteyen Mehmet Özcan, babası Dursun Özcan ile tartıştı.

İSTEDİĞİ KABUL EDİLMEYİNCE DEHŞET SAÇTI

Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Özcan babasını av tüfeğiyle vurup öldürdü. Olayda anne Gülhanım Özcan, kardeşleri Cihan, Türkan ve Ferda Özcan ile akrabası Ayşe Ahlat da yaralandı. Vatandaşların yardımıyla olay yerinde camları kırılan ve hasar gören bir otomobille yaralılar Fatsa Devlet Hastanesi'ne götülüp tedaviye alındı.

OLAYDAN SONRA TÜFEĞİ İLE KAÇTI

Olaydan sonra av tüfeğini yanına alıp kaçan Mehmet Özcan'ın yakalanması için çalışma sürerken jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı