ONUR AKAY FULDEN URAS'LA KAYIP ÇOCUKLARI KONUŞTU

ONUR AKAY FULDEN URAS'LA KAYIP ÇOCUKLARI KONUŞTU

Onur Akay Fulden Uras’la kayıp çocukları konuştu

Ünlü sanatçı Fulden Uras çocuklarını kaybeden ailelerin sosyal medyadaki sesi oldu. Çocuklar kaçsa da kaçırılsa da büyük oranda çetelerin ağına düşürülüyor. internette veya dışarıda bir yetişkin tarafından kandırılıp kaçırılan çocukların yaş aralığı ise daha küçük.

Ancak kaçsa da kaçırılsa da çocukları bekleyen tehlikeler aynı. Bu çocuklar fuhuş, dilenci ve hırsızlık çetelerinin ağına düşüyor. İspatlanamasa da çocuklarının organ mafyasının eline düştüğünden şüphelenenler de var. Bu sorunun, önemli ve çözümü acil bir konu haline geldiğini düşünen Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Haber Artı Türk’te yer alan köşesinde, ‘Kayıp Gönüllüleri’ projesinin mimarı ünlü sanatçı Fulden Uras’la röportaj yaptı. 24 saat ailelerle telefonda konuşan, ailelerin evlerine giderek onlara destek olan, Akut, STK’lar emniyet ve belediyelerden en doğru bilgileri sosyal medyada insanlara ulaştıran ünlü sanatçı Fulden Uras, 25 senedir kayıp olan akrabasını Onur Akay’a anlattı.
10344853_10203926183463620_411263196_n.jpg

‘’Kayıp ailesi olmanın ne demek olduğunu yaşayan bilen bir kişiyim. Her saniyeni şimdi gelecek, şimdi arayacak diye geçirmek, her çalan telefonda, her çalan zilde umutlanmak korkunç bir şey.’’ diyen Uras, kayıp çocukların ailelerine umut oluyor.

Uras, Sanat Dünyasından destek olanlar oldu mu sorusu üzerine;

Sanat dünyasından çok fazla destek görmedik açıkçası. Konser, albüm tanıtımı yapan insanları da yargılamıyorum. Neticede işlerini paylaşıyorlar ama, bir paylaşımdan bir şey kaybedeceklerini sanmıyorum. Destek olurlarsa çok mutlu oluruz. Kimse benim başıma gelmez diye yaşamasın. Gelebiliyor maalesef! diyerek sitem etti.

İŞTE O RÖPORTAJ:
zzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg



 

Kaynak:Haber Kaynağı