ÖNCE OTOBÜSÜ SONRA BENZİNLİĞİ BÖYLE ATEŞE VERDİLER

ÖNCE OTOBÜSÜ SONRA BENZİNLİĞİ BÖYLE ATEŞE VERDİLER

Yüzleri maskeli grup, daha sonra akaryakıt istasyonuna yöneldi.

Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı'nda önce akaryakıt istasyonu önündeki belediye otobüsünü molotof kokteyli atarak ateşe veren yüzleri maskeli grup, ardından benzinliği yakmak istedi. Otbüsü yakanların paralarıda aldığı gözlendi.

ÇALIŞANLAR VANALARI KAPADI FAİCİA ÖNLENDİ

Benzinlik çalışanları, vanaları önceden kapatıp elektriği keserek muhtemel bir faciayı önledi. Belediye otobüsü ile benzinliğe molotof atılma anları DHA kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde bulunan bir benzin istasyonuna gelen yüzü maskeli grup, önce istasyonun önündeki belediye otobüsüne molotof kokteyli attı. Gruptan bir kişinin, yanmakta olan araca girip, içeriye de molotof attığı görüldü.
Yüzleri maskeli grup, daha sonra akaryakıt istasyonuna yöneldi.

FACİAYI ÖNLEDİLER

Grup, istasyondaki akaryakıt pompalarına peşpeşe molotof kokteyli atkaya başladı. İstasyondaki pompalar bir anda alev topuna döndü. Grubun akaryakıt istasyonuna yaklaştığını gören benzinlik çalışanları, önceden vanaları kapatıp elektriği kestikleri için muhtemel bir facianın önüne geçti.

MARKETE DE GİRMEK İSTEDİLER

İstasyonun marketine de girmek isteyen grup, kilitli kapıyı aşamadı. Yanan pompalar, istasyon çalışanlarının yangın tüpü ile müdahalesi sonucu söndürüldü. Grup ise koşarak olay yerinden uzaklaştı.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.