Önce Başbakandan Sonra Hakimden Özür Diledi

Önce Başbakandan Sonra Hakimden Özür Diledi

Gezi eylemine katıldığı için AKP’nin iftarında Başbakan'dan özür dileyip elini öpmesi tepkilere neden olan Şafak Sezer, önceki gün Bakırköy Adliyesi'nde hakim karşısına çıktı.

Gezi eylemine katıldığı için AKP’nin iftarında Başbakan’dan özür dileyip elini öpmesi tepkilere neden olan Şafak Sezer, önceki gün Bakırköy Adliyesi’nde hakim karşısına çıktı. Sezer dizi setinde tartıştığı çalışma arkadaşının şikayeti üzerine hakkında açılan hakaret ve darp davasında kameraman Kemal Arslan’dan özür diledi.
 
Dizi setinde tartıştığı kameraman’ı darp edip kulak zarını patlattığı iddiasıyla hakkında 5 yıl hapis istemiyle dava açılan oyuncu Şafak Sezer mahkemedeki savunmasında suçlamaları reddetti. Sezer, şahsi rahatsızlıklarından dolayı olay günü stresli olduğunu, bu nedenle yanlış anlama olabileceğini belirterek kameraman Kemal Arslan’dan özür diledi.
 
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianameye göre oyuncu Şafak Sezer 21 Mart 2012’de başrolünde oynadığı ‘Alemin Kralı’ adlı dizinin çekildiği Bağcılar’daki Tem Stüdyoları’na geldi. Gürültü yaptığı gerekçesiyle kamera asistanına “sessiz ol lan” şeklinde bağırdıktan sonra bir yardımcı oyuncuya da kızıp onu sert bir şekilde uyardı. Etrafındakilere de bağıran Şafak Sezer kameraman Kemal Arslan’a “Burada kimse konuşmayacak demedim mi a.. koyayım” diyerek saldırdı.Kameraman Arslan’a yumruk ve tokat atmaya başlayan Sezer’i set çalışanları durdurdu. Olay yatıştıktan sonra ikinci kez gelip kameraman Arslan’a saldıran Sezer, tokat attığı kameramanın sağ kulak zarını patlattı. Bakırköy Adli Tıp Şube Müdürlüğü’nden, aldığı darplar sonucu kulak zarının patladığına dair rapor alan kameraman Kemal Arslan savcılığa suç duyurusunda bulundu. Hazırlanan iddianamede oyuncu Şafak Sezer hakkında kasten yaralama ve hakaret suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istendi.