Ölümden Kurtuluşun Böylesi !

Ölümden Kurtuluşun Böylesi !

Yuvam İş Hanı'nın çatısında biriken karlar bir anda park halindeki bir aracın üstüne düştü. O anda araç içinde oturan küçük bir kız çocuğu şans eseri yara almadan kurtuldu.

Ölümden son anda kaçtılar
Son anda kaçarak canlarını kurtardılar.
Ferit DEMİR / TUNCELİ 08.01.2013 19:49
 
 Tunceli çarşı merkezi Ata sokak'ta bulunan Yuvam İş Hanı'nın çatısında biriken karlar bir anda park halindeki bir aracın üstüne düştü. O anda araç içinde oturan küçük bir kız çocuğu şans eseri yara almadan kurtuldu.
 
Tunceli'nin en işlek sokaklarından olan Ata sokakta bugün olası bir facia kıl payı atlatıldı. Yuvam İş Hanı'nın çatısında biriken ve 1 metre kalınlığında olan dev kar kitlesi saat 15.00 sularında büyük bir gürültü ile çatıdan koparak sokağa düştü. Kar kütlesi O anda sokakta park edilen ve içinde bir kız çocuğunun bulunduğu bir otomobilin üzerine düştü. O anda aracın yanında bulunan kızın babası büyük bir panikle kaçmaya çalıştı. Kar kitleleri düştükten sonra araca yönelen adan aracın içinde bulunan kız çocuğunu dışarı çıkardı. Küçük kız çocuğu şans eseri yara almadan kurtulurken, araç kullanılamaz duruma geldi. Kar kitlesi düştüğü anda sokaktaki karları temizlemeye çalışan bir esnaf'ta son anda karların düştüğünü fark ederek hızla uzaklaşıp kurtuldu. O anda panikle kaçan ve sonrasında aracın içinden kızını kurtaran adamın Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde görevli bir imam olduğu ve özel işleri için Tunceli merkeze geldiği öğrenildi.