ÖLÜM VE KANDAN BESLENEN İSRAİL ORDUSU

ÖLÜM VE KANDAN BESLENEN İSRAİL ORDUSU

İsrail resmen dalga geçmeye başladı bu kadarına da pes.

Gazze'ye saldırılarına devam eden İsrail ordusu, dans edip katliamlarını kutluyor!

Gazze'ye ölüm yağdıran İsrail ordusu, Filistinli anneler evlatlarına ağlarken dans edip dünya ile dalga geçiyor.

İsrail'in, 3 Yahudi yerleşimcinin kaçırıldıktan sonra ölü bulunmasıyla başlattığı saldırılar devam ediyor. Havadan ve karadan Gazze'yi bombalayan özellikle sivilleri hedef seçen İsrail askerlerinin katliamına fanatik Yahudilerden destek geldi. Yakınlarını kaybeden Filistinliler gözyaşı dökerken, İsrail askerlerini ziyaret eden fanatik Yahudiler ile katliam dansı yapıyor. Gazze'nin yakınlarına konuşlanmış olan askerlerle saatlerce eğlenen fanatik Yahudiler, hatıra fotoğrafı da çektiriyor.

Bu arada İsraillilerden gelen “evlerini vuracağız boşaltın” telefonlarının ardından Gazze'deki BM üslerine sığınan Filistinlilerin sayısı her geçen gün artıyor. Toplam 12 bin Filistinli BM üslerine akın ederek kendi topraklarında sığınmacı durumuna düştü. Bu trajediye rağmen dünya, hâlâ 3 maymunu oynuyor. Barışı korumakla görevli BM'nin Genel Sekreteri Ban Ki-mun ise “Kara hârekatı, sivil kayıpları artırır” diyerek Tel Aviv yönetimine ricada bulundu. Bu cılız tepkiler üzerine cesaret bulan İsrail, katliama hız kesmeden devam ediyor.

Hamas'ı kınadı!

Hamas'ın 1 İsrailli'nin bile ölümüne yol açmayan roket saldırılarını “uluslararası hukukun ihlali” olarak değerlendiren ve kınayan Ban, aynı cesareti şu ana kadar 33'ü çocuk 175 Filistinlinin ölümüne, 1267 kişinin de yaralanmasına yol açan İsrail için gösteremedi. Ban, taraflardan çatışmaları sona erdirmesini istedi. Uluslararası toplumun Gazze'ye yönelik saldırılara son vermesi için İsrail'e baskı uyguladığını açıklayan İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Liberman, “Bu operasyon dursa bile başka bir operasyonun başlama ihtimali sadece an meselesi olacaktır” diyerek rest çekti. İsrail dün füze fırlatıldığı yapıldığı gerekçesiyle Golan Tepesi'nde yer alan bir askeri noktaya 3 roketle vurdu. Suriye tarafından konuyla ilgili açıklama gelmezken, İsrail ayrıca aynı gerekçe ile Lübnan'ın güneyini bombaladı.

İlaç sıkıntısı

Abluka sebebiyle Gazze'de ilaç sıkıntısı had safhaya ulaşınca 2013 yılı sonunda “Gazze'ye İlaç Ol” adıyla bir kampanya başlatan İHH, son saldırılarla birlikte yardımlarını artırdı.

Saldırılardan sonra gelen bağışlarla toplanan 250 bin Euro, Gazze'de ilaç alınması için Şifa Hastanesi yetkililerine gönderildi.,

Her ölüm onlara eğlence

israilordusuolumeglencesi.jpg

Burası Gazze'ye hakim tepelerden biri... Bu ve diğer tepeler gün boyu fanatik Yahudilerle doluyor. Müslümanları katleden her bomba ve füze onları zevkin doruğuna taşıyor. Askerleriyle el ele verip dans ederek, çocuk ve kadınların ölümünü kutluyorlar.

Anaların tarifsiz acısı...

israilolum.jpg

Burası da Gazze'nin herhangi bir yeri... Şehrin her yerinde bu kahreden tablo var! Bombalar küçük bir Filistinliyi şehit etmiş. Evladının cansız bedenine sarılan anne gözyaşına boğulmuş!

Kaynak:Haber Kaynağı