ÖLMÜŞTÜR GEÇMİŞTİR SÖZÜ TWİTTERI SALLADI

ÖLMÜŞTÜR GEÇMİŞTİR SÖZÜ TWİTTERI SALLADI

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında Okmeydanı olaylarıyla ilgili de açıklama yaptı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında Okmeydanı olaylarıyla ilgili de açıklama yaptı. Açıklaması sırasında Berkin Elvan için kullandığı "ölmüştür geçmiştir"  ifadesi sosyal paylaşım sitesi twitterda kullanıcılardan tepki gördü.

Okmeydanı'ndaki olayları eleştiren Başbakan Erdoğan, "Soma'yı bahane edip, kıran, tahrip eden, polise saldıran, yeni cinayetler işleyen kan tacirleri karşısında elbette susmayacağız. Dün yine bir olay oldu İstanbul'da. Neymiş, berkin Elvan'ı anmak için okullarda törenler düzenleyeceklermiş. Şu hale bak yav. Biz bu ülkede kusura bakmayın her ölüm hadisesinde tören mi düzenleyeceğiz. O zaman bütün işleri bırakıp törenlere bakalım. Ölmüştür geçmiştir. Ama Kılıçdaroğlu'na göre, bu tabi ekmek almaya giderken ölen bir gencimiz, çocuğumuz. Dürüst ol dürüst. Kimi aldatıyorsun? Gerçek ortada, her şey ortada. Resimlerle kayıtlarla. Ama o yavruyu, aldatanlar da ortada. Dün ölüm yıldönümüymüş, yıldönümü değil. Olayların olduğu yıldönümü. Bunu gerekçe tuttular" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı