ÖLDÜRDÜ, CENAZESİNE KATILDI, FACEBOOK'TA MESAJ YAYINLADI

ÖLDÜRDÜ, CENAZESİNE KATILDI, FACEBOOK'TA MESAJ YAYINLADI

Öldürdüler, cenazesine katıldılar,sosyal medyadan bu mesajı yayınladılar.

Adana Kozan İlçesi,Tufanpaşa Mahallesi Gamze Sokak’ta oturan Bekir Topaloğlu, 30 Temmuz 2015′te evinin önünde plakasız motosikletteki başlarında kask bulunan 2 kişinin av tüfeğiyle ateş etmesi sonucu hayatını kaybetti.

ALACAK VERECEK MESELESİ

Olayın ardından başlatılan soruşturmada polis, cinayetin alacak verecek meselesi yüzünden işlendiğini belirledi

MEKANIN CENNET OLSUN ABİM’

Araştırmanın devamında ekipler, motosikletteki kişilerin Okan İdem ile Harun Biricik olduğunu; İdem’in olaydan sonra Bekir Topaloğlu’nun cenazesine katıldığı ve sosyal medya hesabından da Topaloğlu ile olan ını ‘Mekanın cennet olsun abim’ notuyla paylaştığını saptadı. Bunun üzerine İdem ve Biricik gözaltına alındı.

AZMETTİRMİŞLER

Sorguda Okan İdem, Topaloğlu’nu öldürdüğünü itiraf etti. Soruşturmanın devamında Ahmet Atlı ve Eren Türkmenli de cinayeti azmettirdikleri iddiasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 4 kişi mahkemece tutuklandı.

ÖLDÜREN DAHA AZ CEZA ALDI

Soruşturmanın sonunda Cumhuriyet Savcısı şüpheliler hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle Kozan Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açtı. Dava sonunda mahkeme heyeti tutuklu sanıklardan Okan İdem’i ‘Samimi ikrarından’ dolayı 20 yıl 5 ay, Harun Biricik’i 25 yıl 7 ay, Ahmet Atlı ile Eren Türkmenli’yi ise ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı