ÖLDÜRDÜ BİZDE KURBAN KESTİK DİYE BAĞIRDI

ÖLDÜRDÜ BİZDE KURBAN KESTİK DİYE BAĞIRDI

Samsun'da IŞİD'i aratmayan cinayet itirafı

SAMSUN'da inşaat işçisi 35 yaşındaki Davut Aydın'ı tabancayla boynundan vurarak öldüren 18 yaşındaki Kürşat Bayar, polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Şüpheli adliyeye sevk edilirken, "Biz de kurbanı kestik" diye bağırdı.

ŞOK EDEN SÖZLER

Merkez Atakum İlçesi'nde 2 gün önce meydana gelen olayda, evli ve 2 çocuk babası inşaat işçisi Davut Aydın, Cumhuriyet Mahallesi'nde park halindeki minibüsün içinde otururken, yanına gelen Kürşat Bayar ile konuşmaya başladı. İddialara göre bir süre sonra ikili arasında alacak- verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bayar, ruhsatsız tabancasını çıkarıp Aydın'ın çenesinin altına dayayıp tetiği çekti. Ağır yaralanan Aydın, özel bir hasteneye kaldırılırken Bayar kaçtı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Davut Aydın, dün hayatını kaybederken akşam saatlerinde de Kürşat Bayar polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. 

Bugün nöbetçi mahkemeye sevk edilen cinayet şüphelisi Bayar, Adliye Sarayı'na girerken "Biz de kurbanı kestik" diye bağırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı