OKULDA TACİZDE ÖĞRETMEN AÇIĞA ALINDI

OKULDA TACİZDE ÖĞRETMEN AÇIĞA ALINDI

ERZURUM'un Pasinler İlçesi'ndeki Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı E.T., 11'nci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki G.K.'ya cep telefonu mobil uygulaması 'Whatsapp' üzerinden cinsel taciz ve sarkıntılık yaptığı iddiasıyla açığa alındı.Pasinler...

ERZURUM'un Pasinler İlçesi'ndeki Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı E.T., 11'nci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki G.K.'ya cep telefonu mobil uygulaması 'Whatsapp' üzerinden cinsel taciz ve sarkıntılık yaptığı iddiasıyla açığa alındı.

KIZININ ARKADAŞINA

Pasinler Anadolu Lisesi'nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan 35 yaşındaki E.T., iddiaya göre geçen Mart ayında arkadaşının kızı da olan öğrencisi G.K.'ya Whatsapp üzerinden mesajlar göndermeye başladı. Bu yıl Erzurum'dan nakille ailesinin yaşadığı Pasinler İlçesi'ne gelen G.K. ile sohbet etmeye çalışan E.T., "Çok güzellişmişsin, iyi olmuşsun. Okulun önünden erkekleri gönderemeyiz artık.

ARAMIZDA KALACAK

Kız fotoğraf ne güzel öyle nazar değer demedi deme. Sana birşey söyleceğim ama aramızda kalacak söz mü? Aramızdaki mesafeyi kaldıralım. Ancak tepkiden korkuyorum. Arabaya binmiş olsaydın o zaman cesaretim gelmişti söylemeye" diye yazışma yaptı. Öğretmenin yazdıkları karşısında tepki veren öğrenci, 15- 20 gün boyunca süren bu yazışmalardan rahatsız oldu ve ailesine "Beni okuldan alın. Artık gitmek istemiyorum" dedi.

KAYMAKAMLIK AÇIĞA ALDI

Yaşadıklarını ve yazışmaları annesine anlatan genç kız, kayıtlı yazışmalarla 31 Mart günü Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Müdür yardımcısı E.T.'den şikayetçi oldu. Yapılan başvuru üzerine E.T., 1 Nisan günü gözaltına alınarak savcılığa çıkarıldı. Yazışmaların cinsel taciz veya sarkıntılık amacıyla olmadığını öne süren E.T. suçlamaları kabul etmedi. Müdür yardımcısı E.T. savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Ancak müdür yardımcısı, aynı anda başlatılan idari soruşturma kapsamında Pasinler Kaymakamlığı tarafından açığa alındı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı