OKULDA DEHŞET

OKULDA DEHŞET

.

 Lisede dehşet anları

Lisedeki dehşet anında öğrencinin cep telefonu kamerası kayıttaydı.

Edinilen bilgiye göre saat 11.00 sıralarında elinde silah ve gül olan bir kişi Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi'nin bahçe duvarından atlayarak içeriye girdi. Öğrencilerin bazıların beden eğitimi dersi için bahçede olduğu sırada içeriye giren S.Ö. iddiaya göre elindeki tabancayla havaya ateş açtı. Silah sesi üzerine bahçe kapısındaki güvenlik görevlisi koşarak okul binasının giriş kapısını kapatıp S.Ö.'nün içeriye girmesine izin vermedi. Silah sesleri üzerine öğrenciler arasında panik yaşanırken durum polise bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, S.Ö.'yü silahını bırakması konusunda ikna etmeye çalıştı. Ancak tabancayı başına dayayan S.Ö. silahını bırakmadı. Okulda yaşanan panik, sivil bir polisin S.Ö.'nün dalgınlığından yararlanarak elindeki tabancayı almasıyla son buldu. 
Yere yatırılarak gözaltına alınan S.Ö. Beylikdüzü Polis Merkezi'ne götürüldü. Aralarında sorun bulunan kız arkadaşına “14 Şubat Sevgililer Günü" hediyesi vermek için okula geldiği öne sürülen S.Ö.'nün polis merkezindeki sorgusunun devam ettiği öğrenildi. 


O ANLAR GÖRÜTÜLERE DE YANSIDI


Okulda yaşanan olay cep telefonu kameralarına da yansıdı. Okuldaki bir sınıftan çekilen görüntülerde, elinde tabanca bulunan S.Ö.'nün bahçede dolaşma anları, yere oturması yer alıyor. Arkadan yaklaşan sivil bir polisin tabancayı alma anları da görüntüler arasında yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı