Okulda 'Başbakanımızı seven süt içsin' Kampanyası

Okulda 'Başbakanımızı seven süt içsin' Kampanyası

Vali Mehmet Tekinarslan, öğrencilere Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın kim olduklarını sordu, ardından "Başbakanımızı seven süt içsin" diyerek kampanyayı başlattı.

'Başbakanımızı seven süt içsin'

AĞRI'da okullarda süt dağıtım törenine katılan Vali Mehmet Tekinarslan, öğrencilere Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın kim olduklarını sordu, ardından "Başbakanımızı seven süt içsin" diyerek kampanyayı başlattı.
 
Asef ULAŞ/ AĞRI 
11.02.2013 14:14
 
SON GÜNLERDE BAŞBAKANI SEVME YARIŞINA VALİ DE KATILDI
 
 
 Milli Eğitim, Sağlık, Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlıkları tarafından ortaklaşa yürütülen 'Okul sütü programı Türkiye genelindeki 30 bin 885 okulda başlaması nedeniyle merkez Şeref Saraçoğlu İlköğretim Okulu'nda tören düzenlendi. Ağrı'da 48 gün 74 bin 989 öğrenciye süt dağıtılacağının açıklanmasının ardından Vali Mehmet Tekinarslan, öğrencilerle sohbet etti.
 
Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın kim olduklarını soran ve doğru yanıt alan Vali Tekinarslan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ağrı'yı ve halkını sevdiğini anlattı. Öğrencilerin süt içmelerini teşvik etmek için de Vali Tekinarslan, "Başbakanımız süt içen çocukları çok seviyor ve mutlu oluyor. Başbakanımızı seven sütünü içsin" diye konuştu.
 
İlköğretim Okulundaki törende Vali Yardımcısı Ercan Ateş, Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak ve daire müdürleri hazır bulundu.
 
MUHTAR OLAMAZ DEDİNİZ BAŞKAN OLACAK
 
Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Ümraniye Rizeliler Derneği ile Ümraniye Belediyesi'nin düzenlediği '1. Hamsi ve Horon Festivali'ne katıldı. Bağış, Rize, Siirt ve İstanbul'un Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük liderinin doğmasına vesile olduğunu belirterek, 'Rize'nin o güzel uşağı ders kitaplarındaki bir şiiri okuduğu bahanesiyle hapse gönderirken, 'Artık muhtar bile olamaz' deniliyordu. Ama hamdolsun o, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en başarılı başbakanı oldu, inşallah başkanı da olacak' diye konuşmuştu.
 
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ULUSOY "EBEDİ BAŞKANIDIR " DEMİŞTİ
 
"Türkiye'de Tayyip Erdoğan, başkanlık sistemini kendisi için istememektedir. Türkiye'nin geleceği için istemektedir. Zaten önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı sürecinde sayın başbakanımız Cumhurbaşkanlığına aday olduktan sonra 5+5 ya da 4+4, 10 yıl Türkiye'nin başındadır. Onun karizması, onun yaptığı hizmetler onun Türkiye ve milletle birlikte bütünleşmesinde Başkanlık sistemine zaten ihtiyaç yoktur ki. Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ilelebet ve ebedi başkanıdır."