Öğretmen Kaçıran PKK'lı Öldürüldü

Öğretmen Kaçıran PKK'lı Öldürüldü

O PKK'lı ölü ele geçirildi!Iğdır'ın Karakoyunlu İlçesi'ne bağlı Bulakbaşı Köyü'nde 6 öğretmeni kaçıran ve halkın tepkisi üzerine bir saat sonra serbest bırakan üç PKK'lı teröristten biri ölü olarak ele geçirildi.

O PKK'lı ölü ele geçirildi!
Iğdır'ın Karakoyunlu İlçesi'ne bağlı Bulakbaşı Köyü'nde 6 öğretmeni kaçıran ve halkın tepkisi üzerine bir saat sonra serbest bırakan üç PKK'lı teröristten biri ölü olarak ele geçirildi.
Suat DENİZ/ IĞDIR
 26.12.2012 12:27
 
 
 Iğdır'ın Karakoyunlu İlçesi'ne bağlı Bulakbaşı Köyü'nde geçtiğimiz 17 Ekim günü İlköğretim okulunu basan kalaşnikoflu PKK'lılar, muhtar ve köy halkının karşı çıkmasına rağmen 19 öğretmenden, Umut Görkem Sevinç, Ersin Karakaya, Soner Er, Mehmet Koçubaba, Lütfü Atılmış ve Abdulllah Enes Er'i kaçırmıştı. PKK'lılar öğretmenleri Ağrı Dağı'nın Korhan Yaylası'na doğru götürürken öğrencilerle köy halkı tepki göstermişti. Bunun üzerine teröristler, 1 saat sonra öğretmenleri serbest bırakmış, köy meydanı bayram yerine dönmüştü. Öğretmenleri kaçıran üç teröristten biri olan Hasan Denktaş, güvenlik güçlerinin operasyonuyla ölü olarak ele geçirildi.